Sciondar
Üye
-
Konu Sahibi
-
galaxy w de neoda güzel telefon neo ağır basıyo pazartesi vatana gideceğim 2 telefonuda elime alıp öyle karar vereceğim
Evet zaten Galaxy w dev çok şikayet geliyormuş hem tasarım olarak xperia Neo v daha güzel gibi gözüküyor sar degeri problem degilse her yonden Neo v
işlemci farkı var benim bildiğim (neo 1 w 1.4) çok fark yaratırmı acaba
Hadi ya bak bu iyi olmuş oyunlardi felan da açmıyordu bı halta yaramıyordu bu value pack dediğiniz custom rom mü ?
Onu seytan avcisi nickli arkadasa sor.ben blmyrmsar değeri yüzünden biraz soğudum neo dan wonder da value pack siz kasıyormuş value de garantiyi bozar heralde
azcık para koy şunu al dediğin varmıTabikide garantiyi bozar herhangi bir rom yuklemeden once cihazi root etmek gerekiyor ancak ondan sonra rom yukleyebilirsin dolayisiyla value packi yuklemek icin root yapmak gerekiyor tabi buda garantiyi goturuyor
Dostum sana bur tavsiye veriyorum dediğim gibi senin onerdigin fiyata en iyi telefon neo v ancak onuda sar degeri yuzunden begenmiyorsun eğer sen gunde 3-4 saatten fazla telefonla uraşmiyosan sar degeri senin icin pek onemli degil o yuzden neo v yi rahatlikla alabilirsin yani baş agrisi yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?