Telefon Tavsiyesi cep telefon tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
şarjı az ve güncelleme ile yavaşlıyo diolar tek bu kaldı aklımda

Şarjı az gidiyo olabilir son güncellemenin hiç stabil çalışmadığı da doğru ancak batarya programları batarya sorunlarını çözüyor ornek easy battery sever adındaki bir batarya tasarruf programı çok ise yarıyor güncellemeye gelince ics güncellemesi pek iyi bir güncelleme değil tabi kullanıcıya göre değişir olurda güncellemeyi beğenmezsen rom atarsın

- - - Eklendi - - -

Yani seni bu telefonu almaktan alıkoyacak haklı bir sebep varsa bide Galaxy w ye bak derim Ki onun daha çok sorunu var

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
işlemci farkı var benim bildiğim (neo 1 w 1.4) çok fark yaratırmı acaba

CasuS_87

Üye
Sar değeri senin için sorun değilse neo v Eğer sorun olursa ace 2 ya da galaxy w'yi alabilirsin

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w de neoda güzel telefon neo ağır basıyo pazartesi vatana gideceğim 2 telefonuda elime alıp öyle karar vereceğim

Evet zaten Galaxy w dev çok şikayet geliyormuş hem tasarım olarak xperia Neo v daha güzel gibi gözüküyor sar degeri problem degilse her yonden Neo v

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
hadi hayırlısı

Hadi ya bak bu iyi olmuş oyunlardi felan da açmıyordu bı halta yaramıyordu bu value pack dediğiniz custom rom mü ?

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
sar değeri yüzünden biraz soğudum neo dan wonder da value pack siz kasıyormuş value de garantiyi bozar heralde

Tabikide garantiyi bozar herhangi bir rom yuklemeden once cihazi root etmek gerekiyor ancak ondan sonra rom yukleyebilirsin dolayisiyla value packi yuklemek icin root yapmak gerekiyor tabi buda garantiyi goturuyor

Dostum sana bur tavsiye veriyorum dediğim gibi senin onerdigin fiyata en iyi telefon neo v ancak onuda sar degeri yuzunden begenmiyorsun eğer sen gunde 3-4 saatten fazla telefonla uraşmiyosan sar degeri senin icin pek onemli degil o yuzden neo v yi rahatlikla alabilirsin yani baş agrisi yapmaz

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
azcık para koy şunu al dediğin varmı
birde value packsiz w çok kasarmı problem olurmu yoksa 2-3 günde bir rastlayabileceğim bir kasmamı

Ya walla ben w kullanmadigim icin bilmiyorum ama hakkinda cok sikayetler geliyomus hep donuyomus ozellikle cok isiniyomus bide ram problemide varmis bence galaxy w her halukarda kotu bi telefon

Ustune 100-200 tl koyup htc desire hd alabilirsin iyi telefondur

Sciondar

Üye
    Konu Sahibi
hmm olabilir ikisinede kafam yatmadı tam olarak
huawei ideos x5 ve motorola atrix de hoşuma gitti

- - - Eklendi - - -

birde dier konularda sola neo dan iyi demişler sola da olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...