Cep Ogrenciler Dikkat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chacha

chacha

Üye
    Konu Sahibi
Cep Ogrenciler Dikkat
Vodafone cep öğrenci tarifesinde kontör yükleyince 5 dk 1 kontöre konuşma standart 30 gün değil mesela geçen ay 05.01.2007 de 5 dk 1 kontöre konuşma süren dolmuşsa ve yeni kontör de bu ay 10.02.2007 yüklersen 5 dk 1 kontöre 05.03.2007 kadar konuşabilirsin yani 5 dk 1 kontöre 30 gün değil 27 gün gibi konuşuyorsun bu süre 1 günde olabilir 2 günde olabilir 7 günde yani 1-30 gün arası konuşabilirsin artık hangisi rasgelirse, en son kontör yükleme tarihinize dikkat edin kontör yüklerseniz aynı o tarihin 1 ay sonrasına kadar 5 dk 1 konuşabilirsiniz, en son kontör yükleme tarihinize dikkat edin kontör yüklerseniz aynı o tarihin 1 ay sonrasına kadar 5 dk 1 konuşabilirsiniz,.
Vodafone cep öğrenci tarifesini bu şekildedir.

İlgililere Duyrulur

kurtoglu87

Üye
Kardes Oyle Birsey Yoktur Ayın 5ınden 54 Gun Daha Konusuyorsun

DaRkRaiN

DaRkRaiN

Üye
kardeş ilk başlarda dediğin tamam doğru da son taraflarında biraz yanlışlıklar yapmıssın )))

kontor yüklediniz süreniz bitti ama tekrar kontor yükleyemediniz diyelim ... ve üstünden bi kaç gün geçtikten sonra kontor yüklediniz size vodafondan mesaj geldi işte yazıyorki mesajda atıyorum 10 unda yükledi iseniz kontor u süre size 15 ine kadar konsabilirsiniz dio fakat 15 inden sonrada tekrar bi ay daha veriyor )) böyle tarife )))

paradox1026

paradox1026

Üye
son kısımlarda bilgi yanlışlığı bulunuyor..
kontor yüklediniz süreniz bitti ama tekrar kontor yükleyemediniz diyelim ... ve üstünden bi kaç gün geçtikten sonra kontor yüklediniz size vodafondan mesaj geldi işte yazıyorki mesajda atıyorum 10 unda yükledi iseniz kontor u süre size 15 ine kadar konsabilirsiniz dio fakat 15 inden sonrada tekrar bi ay daha veriyor )) böyle tarife )))

dj_falcon

dj_falcon

Üye
saol abi ya söyledin ii oldu

CanceR

CanceR

Üye
herşeyi güzelde sadece 1 ay olması kötü yaf ne güzel konşuyoduk püff şimdi bi daha yükle 100 köntür biz öğrenci adamız her ay 100 köntür yükleyemem ki :(

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
biliyordum ama teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt