Cep Msn Hangi Baglantı Türünü Seçecez

Sponsorlu Bağlantılar

serdar06288

serdar06288

Üye
    Konu Sahibi
Cep Msn Hangi Baglantı Türünü Seçecez
arnkadaşlar cepte msn prog yükledim operotörüde seçtim programdan sonra ayarlara baktığımda msn.türkcell seçeneği işaretlenmiş ama bunun turkcell internet olması lazım değilmiydi ben hangisini seçecem şimdi bi yardımcı olun yav

xrz

Üye
2 hat kullanıyosan ayarlardan erişim noktasını bağlanırken sor de yok tek hat kullanıyosan ayarlardan oparatörün neyse onu seç direk bağlanır

2 hat kullanıyosan ayarlardan erişim noktasını bağlanırken sor de yok tek hat kullanıyosan ayarlardan oparatörün neyse onu seç direk bağlanır

bar-on4444

bar-on4444

Üye
MSN Ayarları 24 saat sadece 1–2 kontör(Türkcell, Avea, Telsim)

MSN Türkcell
Bağlantı ismi= MSN Türkcell ( harflerin büyüklük küçüklüklerine dikkat edin.)
Veri Taşıyıcı= GPRS (GPRS yoksa paket veri kalabilir)
Erişim Noktası ismi= internet ( harflerin hepsi küçük)
Kullanıcı ismi =yok
Şifre sorma= hayır
şifre kısmına dokunmayın.
Doğrulama= normal
Ana Sayfa= yok

çıkmadan seçenek; gelişmiş ayarlar
telefonun IP adresi= otomatik
Yakın kopya port no= 0 diğerlerine dokunmadan çıkıyoruz.

Bu ayarlar ise TELSİM FATURALI HATLAR İÇİNDİR...

MSN Telsim
Bağlantı ismi=MSN Telsim
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. İsmi= telsim
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

MSN Avea

Bağlantı ismi=MSN Avea
Veri taşıcısı= GPRS
Erişim nokt. İsmi= internet
kullanıcı ismi=yok
şifre sorma=hayır
doğrulama=normal
Ana sayfa=yok
Telefonun ıp adresi= otomatik ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)
Yakın kopya port no=0 ( bu ayar ojinalde böyledir değiştirmeyin)

ayarları kaydettikten sonra istediğiniz programla girebilirsiniz. Tavsiyem turbo msn programıdır.

NOT:Telsim ve Avea için ücret hakkında bir bilgi yoktur..Msn Türkcell ise dosya transferi hariç 1-2 kontördür.

mservank

mservank

Üye
arkadaşlar ben de 6630 var hattım vodafone ben de msn ye cepten girmek istiyorum ama pahalı değilse tabi ama verdiğiniz ayarlarda 6630 da gprs seçilmiyo paket veri var

SKYBRAVE

SKYBRAVE

Üye
arkadaşlar ben de 6630 var hattım vodafone ben de msn ye cepten girmek istiyorum ama pahalı değilse tabi ama verdiğiniz ayarlarda 6630 da gprs seçilmiyo paket veri var

N70 için de aynı durum söz konusu.Bu yüzden 'Paket Veri' seçeneğini işaretlemen gerekiyor arkadaşım.:spr

tuna10

Üye
arkadaşlar bende sony ericsson K790i var bende 3 hatta var ama ben turkcell'in şubatın 1 ine kadar olan tarifesini ullanmak istiyorum ayarları filan yaptım ama MSN yaz 7777 yollayın diyor onuda yapıyorum ama servis bana cihazımın uyumlu olmadığını söylüyor bunu düzelme şansımız varmı bunu öğrenmek istiyorum yardımlarınız için teşekkürler...

Viator

Üye
arkadaşlar bende n73 me var, ancak ceptemsn ile bağlanamıyorum avea hattım var, buradaki gibi bağlantı seçeneklerini ayarladım, ancak bağlantı sağlanamıyor diyor :(

crazy_hoo

crazy_hoo

Üye
24 saati avea da 1 kontör ???? eminmisin??? benim hat faturalı nsıl olcak 1 kontör????tam olarak olayı anlatın yardımcı olun yoksa böle konular açmayın..milleti kandırmayın...

sapık26

Üye
nasıl bağlantı türünü yazacaz biraz açıklarmısınız.

Üst Alt