Cep Kameraları İçin 12 Megapiksel Algılayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cep Kameraları İçin 12 Megapiksel Algılayıcı

Sony Ericsson, cep telefonu kameraları için yeni bir dönemi başlatacak en ciddi hamlesini yaptı.

Sony Ericsson'un günümüzdeki cep telefonu kameralarından daha yüksek çözünürlük sunan bir cep telefonu üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Söylentiler gerçekleşti, zira bu iş için gerekli olan algılayıcı Sony tarafından duyuruldu. Firma cep telefonları için üretilmiş ilk 12,25 Megapiksellik CMOS algılayıcıyı tanıttı.

Üreticiye göre IMX060PQ model tanımlamasına sahip algılayıcı piyasadaki en küçük ve en yüksek çözünürlüklü model oluyor. Sony önümüzdeki sene mart ayında 12 Megapiksel algılayıcıları dağıtmaya başlayacak. Fakat uygun çözünürlüklü ilk Sony Ericsson cep telefonunun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz kesinlik kazanmış değil.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
12,25 megapiksel ne demek ya bizimkilerin 4-5 katı... bravo valla sony ericssona :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kamera Mevcutta O Çözünürlüğü Destekliyecek Telefon Mevcut Değil :ehe İkisini Al Takke Ver Külah Yapınca Piyasaya Taze Kavrulmuş Şekilde Sunarlar :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
abi abartı bence 12mp yapcaklarına tam 8 mp yapıp adam gibi video ve foto çeken kamera yapsınlar.
ne samsung nede nokia hala bir normal dijital kameranın çektigini çekemiyolar.
bende n95var çok zorluyorum foto konusunda ama dijital kameraya yetişmesi imkansız.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu haberi daha önce görmüştüm nasıl birşey olaçağını merak ediyorum doğrusu

cerrah58

Üye
abartı bence de o telefonun boyutunu düşünemiom cameraya baksanıza:D

tecnotor

tecnotor

Üye
sony ericsson yapar çünkü sony var arkasında yapıyoda
çünkü cyber-shot u cebe koyduysa normaldir bu 12 mp

suatss

Üye
arkadaşlar K7710i kullanıyorum sadece bi dez avantajı var sony video çekiminde ileri gidemez ama kamerası dehşet resim merağı olanlara tavsiye ederim

eQooo

eQooo

Üye
12 megapiksel aşırı yaw... :))

serseri_lucifer

Üye
hic sasırmadım belki bir gün teleskop özelliginide koyarlar:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ek Parça Takarak Teleskop Özelliğini Elde Edebiliyorsun Zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt