iblogo Üye ben kullanıyorum çok güzel tık hemen gözlemleme yapıyorum boş yere telefona java yükle kur çalıştır yapmaya gerek kalmıyor.
ben kullanıyorum çok güzel tık hemen gözlemleme yapıyorum boş yere telefona java yükle kur çalıştır yapmaya gerek kalmıyor.
cemaracı Üye emegine saglık da programda eksikler var gibi 240x320 oyunları falan tam ekran gösteremiyor diger telefon modellerindede denedim sorun çözülmedi bi fikri olan varmı acaba ? ayrıca oyun boyutlarıylada oynadım gene işe yaramadı ekrana oturmadı :S
emegine saglık da programda eksikler var gibi 240x320 oyunları falan tam ekran gösteremiyor diger telefon modellerindede denedim sorun çözülmedi bi fikri olan varmı acaba ? ayrıca oyun boyutlarıylada oynadım gene işe yaramadı ekrana oturmadı :S
caqri06 Üye halink' Alıntı: saollllllllllllllllllllllllll çokkkkkkksaygılar Genişletmek için tıkla ...
dr_esas_çocuk Üye teşekkürler kardeşim çok sağol --------------- Ekleme --------------- beyler merak ettim ne yapınca ceza alınıyor
teşekkürler kardeşim çok sağol --------------- Ekleme --------------- beyler merak ettim ne yapınca ceza alınıyor