Cep Avantaj tarifesi hakkında ?

Sponsorlu Bağlantılar

xxajann

xxajann

Üye
    Konu Sahibi
Cep Avantaj tarifesi hakkında ?
Vodefone cep avantaj tarifesine gectim ama anlamdıgım bir madde oldu acıklamada

Tarife dahilinde sunulan dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Bu ne demek oluyor 6 sn 1 dk gidiyor demek oluyor bilen arkadaşlar varsa bir yardımcı olsanız :hmmm

emre-4444

emre-4444

Üye
Arkadasım tel.aç kapa 6 saniye gider geriye 54 saniyen kalır 7 saniye konuş 12 saniyen duşer geriye 48 saniyen kalır yardımcı olmusumdur umarım

ilo53

ilo53

Üye
yok 6 sn de bır ucretlendırılırsın. 1dk gıtmez 1sn konussan bıle 6 sn duser yada

xxajann

xxajann

Üye
    Konu Sahibi
teşşekkür ederim yardımlarınız için :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Saniye bazli daha guzel

colaturka14

Üye
Ben de bu konuyu açmıştım. Bayiye sordum. Aç/kapa 1dk (6sn) düşüyor. Istersen 60 sn kesintisiz görüş yine 1 dk düşüyor. Yani teli hiç kaptamadan 150 dk tam 9000 sn konuşabilirsin. Ben de senin gibi 6 sn de 1 dk, 12 sn de 2 dk 18 sn de 3 dk gider sanıyordum. Eğer böyle olsaydı 150dk (15tl) paketiyle 25 dk konuşmuş olurduk. Ben de senin gibi yanılmıştım en başında.

DSGNRY

DSGNRY

Üye
diyelim ki dakikası 40 kuruş ama 6 saniye bazlı ; bu demek oluyor ki 5 saniye de konuşsan 59 saniye de konuşsan 40 kuruş ödeyeceksin, 61 saniye konuşursan 80 kuruş ödeyeceksin demektir. 6 saniye baz olayı budur. :oke:

karmuk1

Üye
kalan dakikaları nasıl ögrenebiliriz cep avantaj tarifelerinde

izmirligenc

izmirligenc

Üye
online islemlerden ogrenilmiyormu acaba sitede herhangi bir bilgi yok bununla ilgili

pablomurty

Üye
bu durumda ben 150 dakikam varken 5 saniye konuşursam.
geriye 149 dakika 54 saniyem mi kalacak?

yusuftas

Üye
xxv

hür35

Üye
hayır ben 150 dk dayım hes kesim ayın 23 de her ay tlf arama süresini sıfırlıyorum aç kapa her yöne tam 150 dk veriyorlar bence çok iyi birde şebekede sorun olmasa şebeke bir var bir yok

by_erdal53

Üye
Arkadaşım.. Telefonun Arama Süresini Sıfırlıyosun da Ücretlendirme Periyodu 6 sn. Diyor. O Nasıl Olcek... Anladın...?

Takipçi Satın Al

Üst Alt