cennet ve cehennemin yok olduğunu kanıtla dinimden döneceğim.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
cennet ve cehennemin yok olduğunu kanıtla dinimden döneceğim.
evet arkadaşlar başlık gayet açık. Bazıları dindarlara komik, politik vs vs şeyler diyor..
(aklı şunu idrak edemiyor
din denince aklına siyasi parti( ....vs geliyor)
bu dar mantıkta insanlar az değil.)
birileri de haddini bilsin yani yeter..
Evet kanıtlayın dediğimi yapacağım..

yokluk paradigmasi vardır. Heryere bakmadan görmeden geçmiş ve gelecek zamana marsa Ay'a diğer galaksilere bakmadan görmeden gitmeden kimse bana bunu kanıtlayamaz madem öyle çocuksu çocuksu konuşmasın kimse..
Var olduğuna kanıt mi istiyorsun. Benim peygamberin bizzat gitti gördü. Geldi anlattı. Merak eden okur. Ve milyonlarca evliya keramet gösterip var olduğunu kanıtladı. Hadi biri de yokluğunu kanıtlasın.

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Simdi arkadasim bu kadar sert ve buyuk konusmana gerek yok.
Baslikta cok iyi degil. Tartismaya gayet acik bir konu.
Ve bencede cennet cehennem vardir.
Fakat bu kisiye gore degisir.
Kisi kafasinda cennet ve cehennemi hayal eder.

otostopçu

otostopçu

Üye
herkezin dini kendine kanıtlamak neyi kazandırcak ayrıca dini ve siyasi konular açmak yasak :hmmm :locked:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ustam sakin lütfen. Kimse ispatlayamaz ve dininden dönmeyi söyleme bile. Herkesin kendi inancı saygı duymak gerek. Hak din ıslam dini bilmeyen gider öğrenir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca siyasi ifadeleri sil istersen

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
yaa haklısın da yeter artık. Birileri çıkıp bu kadar rahat yok deyip bize komik, gerici vs diyorsa bende bu kadar rahat söylüyorum..

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
O kisileri dinlemen basta bir hata bence.
Insanlarin ne dedigi umrunda olmasin. Tabi kotu seylerse.
Iyi seyleri dinle. Bu kadar sorun olmayacaktir.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
bu bir siyasi konu değildir eğer dini konuya giriyorsan administratorler yorumları da takip etsin. Madem din özgürlüğü var adam rahat konuşuyor vardır veya yoktur diyor bende bu konuyu açıyorum.

CABBAR

CABBAR

Üye
yaa haklısın da yeter artık. Birileri çıkıp bu kadar rahat yok deyip bize komik, gerici vs diyorsa bende bu kadar rahat söylüyorum..

Sen bildiğinden dönme yeter :oke: bilen bilmeyen aklına geleni konuşuyor.

.Murat.

.Murat.

Üye
sen yok olduğunu kanıtla dedin bir başkasıda sana var olduğunu ispatla diyecek konu uzayıp gidecek
bunun sonu yok benim inancım bana seninki sana

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
eksik düşünce de olanlar Kitabımızı veya mealini okusunlar.

CABBAR

CABBAR

Üye
bu bir siyasi konu değildir eğer dini konuya giriyorsan administratorler yorumları da takip etsin. Madem din özgürlüğü var adam rahat konuşuyor vardır veya yoktur diyor bende bu konuyu açıyorum.

Tamam siyasi konu değil ama siyasi ifade kullanmışın onları sil istersen demiştim

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
sen yok olduğunu kanıtla dedin bir başkasıda sana var olduğunu ispatla diyecek konu uzayıp gidecek
bunun sonu yok benim inancım bana seninki sana

yokluk paradigmasi vardır. Heryere bakmadan görmeden geçmiş ve gelecek zamana gitmeden kimse bana bunu kanıtlayamaz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnanmayana şöyle demek lazım,eğer cennet ve cehennem yoksa sorun yok zaten ikimizinde sonu aynı,peki ya varsa:)

otostopçu

otostopçu

Üye
sonuçta uçak düştümü hepimiz ölecez :host:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
varya asıl yobazlar hala muslumanlarla alay etmeye çalışanlardır.. Güneşi üfürmek ile söndürmeye çalışan ahmaklar yok mu? Çoook..

minoo

minoo

Üye
Üslubuna biraz dikkat edersen sevinirim arkadaşım.
Herkesin inancı kendine. Sen herhangi birinin inancı doğrultusunda yargılanmayacaksın. Her koyun kendi bacağından asılır.
Nasıl ki senin inancın beni ilgilendirmez; benim inancım da seni ilgilendirmez.

Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt