Metin MF
Üye
Dostum sen yazili olarak yaptin sonucta sana Kur-an'i Kerim okutmadi. Ama Allah(c.c.)'nin adini agzina almamaliymissin. Cunup durumda gezmekte hos degil okulda bize din dersinde meal dagitiyorlar ordsn isliyoruz mecburen oyle giremiyorum derse
Bu üyelik benim değil
hocam sen hristiyandın hatırladığım kadarıyla?
Tövbe et allah bagislayandir. Ama bidaha bidaha yaparsan olmaz. Birde bnm arkadasm hep cunup dolasio gunah dimi?
Bunu okuyupta hala dolaşanlar vardır eminimarkadaşlar cenabet gezmek 1 vakit kadar süren var ondan sonrası günahtır bazı kuralları var mesela akşam ilişkiye girdin yorgunsun sabaha alırsın sabah namazına kadar alabilirsin eğer almazsan ateşten gömlek giydirilecektir ve bastığın yerler öbür tarafta senden davacı olur.
- - - Eklendi - - -
müslümanları diğerlerinden en büyük özellikler namaz ve gusül abdestidir onlarda ilişkiye giriyor ama abdest almıyor cenabet dolaşmak günahtır.Dövme yaptırmakta günahtır tabi kalıcı ise derinin altına su girmediği için gusül abdestin kabul olmaz sebep 1 nokta kadar su değmeyen yer olursa gusül kabul olmaz.
ben din sınavına cenabet girmeyi soruyorum günahmı
arkadaşlar cenabet gezmek 1 vakit kadar süren var ondan sonrası günahtır bazı kuralları var mesela akşam ilişkiye girdin yorgunsun sabaha alırsın sabah namazına kadar alabilirsin eğer almazsan ateşten gömlek giydirilecektir ve bastığın yerler öbür tarafta senden davacı olur.
- - - Eklendi - - -
müslümanları diğerlerinden en büyük özellikler namaz ve gusül abdestidir onlarda ilişkiye giriyor ama abdest almıyor cenabet dolaşmak günahtır.Dövme yaptırmakta günahtır tabi kalıcı ise derinin altına su girmediği için gusül abdestin kabul olmaz sebep 1 nokta kadar su değmeyen yer olursa gusül kabul olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?