Seninki gibi olcak hacı abey :) Ha şöyle barni :)
Özkan Ç. Üye Pikkaccu' Alıntı: Seninki gibi olcak hacı abey Genişletmek için tıkla ... Ha şöyle barni
Pikkaccu Üye Symbian Pro' Alıntı: Pc ye geçince düzeltirim imzayı (belki ) abiri ve sandviç keyfi yapıyormuşsunuz grupta Genişletmek için tıkla ... Sensiz sandviç keyfi olur mu usta
Symbian Pro' Alıntı: Pc ye geçince düzeltirim imzayı (belki ) abiri ve sandviç keyfi yapıyormuşsunuz grupta Genişletmek için tıkla ... Sensiz sandviç keyfi olur mu usta
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Pikkaccu' Alıntı: Sensiz sandviç keyfi olur mu usta Genişletmek için tıkla ... benim sandviç i ayırın
Pikkaccu' Alıntı: Sensiz sandviç keyfi olur mu usta Genişletmek için tıkla ... benim sandviç i ayırın
Pikkaccu Üye Symbian Pro' Alıntı: çu lar kalsın pika lar havada uçuşsun Genişletmek için tıkla ... O benim repliğim değil miydim kemki
Symbian Pro' Alıntı: çu lar kalsın pika lar havada uçuşsun Genişletmek için tıkla ... O benim repliğim değil miydim kemki
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Pikkaccu' Alıntı: O benim repliğim değil miydim kemki Genişletmek için tıkla ... pikaları cız bız yapma fikri senindi galiba
Pikkaccu' Alıntı: O benim repliğim değil miydim kemki Genişletmek için tıkla ... pikaları cız bız yapma fikri senindi galiba
Pikkaccu Üye Symbian Pro' Alıntı: pikaları cız bız yapma fikri senindi galiba Genişletmek için tıkla ...
Özkan Ç. Üye Symbian Pro' Alıntı: sandviç ayırın bana bi de cc Genişletmek için tıkla ... Bu saatte dokanmasın
Özkan Ç. Üye Symbian Pro' Alıntı: hepsini indirdinizmi yoksa Genişletmek için tıkla ... E yani genşler durmuyor
Özkan Ç. Üye .caner.' Alıntı: Abi sandviç lerde köfte tadı var ? O_o Genişletmek için tıkla ... Arasına katmışlar demek :eek:
.caner.' Alıntı: Abi sandviç lerde köfte tadı var ? O_o Genişletmek için tıkla ... Arasına katmışlar demek :eek: