cemaat badayı nasıl bilirdiniz badacık 1 badacık 2 badacık 3 badacık 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
cemaat badayı nasıl bilirdiniz badacık 1 badacık 2 badacık 3 badacık 4
wave mi sattğıma okadar mennunum suan elimde sony arc s mevcut galax s2 den bile guzel kamerası var heleki android olması yahu 2 sene bada kullandım apss yeni bisey cıkarmı diye psikolojim bozuldu yok hareketli duvar kagıdı yok uygulama yok 2.0 cıkacakmı android ne istersem var ama skaptan ve diger kullanıcılara tesekkur etmeden gecemiyecegim cok yardımlarınız oldu arkadaslar wave nizi gozunuzde buyutmeyin satın ve kurtulun saygılar

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

ceycey111

ceycey111

Üye
senın adına sevındım kardes ama ben telefonumdan memnunum :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Android güzel bir tercih olmuş
Fakat bada 2.0 gelsin öyle tercih yapmanı isterdim
Hani ne olur ne olmaz aklın kalmasın :)
Neyse hayirli olsun karşim

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
sagolun arkadaslar bada 2 den bisey cıkacagını zannetmiyorun 2.0 yuklemis biri olarak sunu diyebilirim benim icin hayal kırıklıgı olmustu samsung galax serisinde patlama yapmasaydı belki bada adam olurdu

Türe

Türe

Üye
arc s in sadece kamerası üstün gibi sanki gs2 den :)

elvan1993

Üye
öncelikle hayırlı olsun ve helal olsun sana medarı iftarımızsın bende bir türlü telefon alamaya çalışıyorum badanın yalanlarında bıktım artık arc s nasıl güzelmi performansı konusunda internette video izleme vb film izlemede sorun çıkartıyormu kasma fealn yapıyor mu ?

----------Eklendi @ 19:45:39 ---------- Yazıldı @ 19:40:18 ----------

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeşim tebrik ederim kurtarmışsın kendini bu bada'dan :) hemde waveyi satıp yerine alınabilecek en iyi tercihi yapmışsın arc s mükemmel bir cihaz..fakat arayüzü nasıl daha kullanmadım biraz bahsetsene :)

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kısaca artıları gs2 den kamera ve cekim hızı anında odaklanma dizayn şekil karizma performans aynı ekran sony brawia led amoledi aratmıyor ses sony zaten pili omru cook iyi hd çıkışı mevcut kulaklık yanda cepte daha rahat eksikleri geri tusu solda ve ince pek sevmedim bide fiyatı ucuz :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
arkadaslar kısaca artıları gs2 den kamera ve cekim hızı anında odaklanma dizayn şekil karizma performans aynı ekran sony brawia led amoledi aratmıyor ses sony zaten pili omru cook iyi hd çıkışı mevcut kulaklık yanda cepte daha rahat eksikleri geri tusu solda ve ince pek sevmedim bide fiyatı ucuz :)

Eksilerinde fiyatı mı ucuz :d:
Sence eksi bir yön mu bu :)

Apit"

Apit"

Üye
Arkadaşlar bir s2 kullanıcısıyım. Android yani google 1 martta yeni tüzük yapıyormuş gizlilik kanunu adamlar herşeyi kayıt altına alacakmış sms içeriği bile. Şahsen voip uygulama desteği samsungdan gelen açıklamaya göre bada 2de desteklenecekmiş facedeki ve twitdeki sitesindede yazıyor skype falan. Bakalım bi gelsin skype ya da fring badaya geri dönmeyi düğünüyorum wave 3le

furkey

Üye
Apit";4288202' Alıntı:
Arkadaşlar bir s2 kullanıcısıyım. Android yani google 1 martta yeni tüzük yapıyormuş gizlilik kanunu adamlar herşeyi kayıt altına alacakmış sms içeriği bile. Şahsen voip uygulama desteği samsungdan gelen açıklamaya göre bada 2de desteklenecekmiş facedeki ve twitdeki sitesindede yazıyor skype falan. Bakalım bi gelsin skype ya da fring badaya geri dönmeyi düğünüyorum wave 3le

hocam öyle birşeyi yapamazlar. Sormaları gerekli kullanıcıya kişisel hakları ihlale girer. Sen rahat ol. Bi ara facebook paralı olacak haberleri çıkmıştı hatırlıyo musun :)

Apit"

Apit"

Üye
Dostum valla mail geldi bana googledan. Gizlilik şartları tek başlıkta toplanıyor falan. İçeriğindede gerisi. Zaten yapıyorlarmış ama şimdiki daha açıkmış

akdenizx

akdenizx

Üye
Bada 2.0'da SHP'de pop3 imap4 ayarları manuel yapılabiliyor isteǧiniz gibi ayarlayabilirsiniz :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
hayırlı olsun kardeşim güzel tercih yapmışsın.
badalı olmanın heyecanı ve burdaki arkadaşların değeri bir başkaydı her zaman söylerim ama ne yazıkki samsung firmasının vurdum duymazlığımı diyelim badanın kitlelere hitap edebileceğine inanmaması mı diyelim her ne sebeptense hak ettiği gelişimi bir türlü göremedi tamam bir anda ios gibi android os gibi yarım milyonu geçen oyun uygulama vs.. zenginliğine ulaşması imkansız olsa da bir kaç bin uygulama ve oyunla sürünecek bir yerde de olmaması lazımdı çünkü gayet stabil, arayüzü çok hoş ve marketi androide göre çok çok düzenli ne yazıkki yerinde saydırıyorlar

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
eRDiiL

eRDiiL

Üye
samsung vazgeçmiyor hala ve artık kullanıcılar için uygulamalar çok önemli oldu bu yüzden samsung badanın bu durumunu göz ardı edemez illa geliştirir bada appsı gibi geliyor :)

zmatyar

zmatyar

Üye
bada duruyor ama bende dün itibari ile bada yı ( wave I ) kızağa çekip wonder aldım ekran hariç SII şimdilik aratmıyor gibi

eRDiiL

eRDiiL

Üye
bada duruyor ama bende dün itibari ile bada yı ( wave I ) kızağa çekip wonder aldım ekran hariç SII şimdilik aratmıyor gibi

hayırlı olsun...
wonder galaxy w oluyor değil mi ace almayı düşünenler az daha üstüne koyup bu telefonu alsa çünkü çok daha üstün bir telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt