Cem Yılmaz'a Sert Tepki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cem Yılmaz'a Sert Tepki
Cem Yılmaz'a sert tepkiTürk Telekom çalışanları Cem Yılmaz'ı şaklabanlıkla suçlayarak, reklamın derhal yayından kaldırılması gerektiğini söylediler.

Niğde'de Türk Telekom çalışanları toplu vizite eylemi yaptı. Cem Yılmaz'ın oynadığı reklamın yarar yerine zarar getirdiğini ileri süren Türk Telekom çalışanları, reklamın derhal yayından kaldırılması gerektiğini söylediler.
Türk Telekom A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Türkiye Haber-İş Sendikası arasında yürütülen toplu iş sözleşmesinde mutabakata varılamaması üzerine Niğde'de Türk Telekom çalışanları toplu vizite alarak bir günlük iş bırakma eylemi yaptı. Sabah saatlerinde Türk Telekom Niğde İl Müdürlüğü arkasında toplanan çalışanlar işyerlerinden vizite kağıtlarını aldıktan sonra Niğde Devlet Hastanesi'ne giderek muayene olmak için sıra bekledi.
Bütün isteklerinin eşit işe eşit kazanç olduğunu söyleyen Türkiye Haber-İş Sendikası Niğde İl Temsilcisi Hüseyin Ünal, Cem Yılmaz'ın oynadığı Türk Telekom reklamlarının kar yerine zarar getirdiğini iddia ederek, "Cem Yılmaz'a verilen paranın sadece yüzde 5'ini istiyoruz. Biz alnımızın terini istiyoruz, şaklabanlık parası değil. Reklamlardan sonra kazanç yerine zarar ediyoruz. Ayda ortalama 500 kişi aboneliğini iptal ettiriyor. Bu reklam derhal yayından kaldırılmalıdır" dedi.

omayra

Üye
Yaptıkları iş bırakma eyleminin ses getirmesi için kullanılan bir malzeme gibi geldi. Başarılı bir eylem planı, çok akıllıca. Kamuoyunda ses yaratma amacı gerçekleşmiş bence.

Sosyal adaletin sağlanmamasının en çarpıcı örneği diye düşünüyorum. Özellikle haberde geçen, Cem Yılmaz'a ödenen paranın %5'ini istiyoruz demeleri, işçilerin içler acısı halini göz önüne sermiş.

Tüm bunların yanında, Cem Yılmaz'ın reklamları sempatik mi derseniz, kanaatimce kesinlikle hayır. Ama Cem Yılmaz'ın reklamda kötü espriler yapması nedeniyle aboneliğimi iptal etmem.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben sadece reklam konusunda konuşayım. Şimdiye kadar izlediğim en iğrenç reklam. Ya reklamlarında bi albenisi olur sırf reklam seyrettiğim zamanlar oluyordu filmlerden, maçlardan daha güzel ama şu Telekom reklamları çok ciddi iğrenç.

Cem yılmaz aptal espriler yapıyor bana göre ve bununla müşteri çekmeye çalışıyor. Kim kanar bu oyuna?

CooL'n'Quiet

Üye
ben o reklamda espri oldugunu gülme efekti koyduklarında anladım..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
herkes farklı düşünüyor tabi. cem yılmazı beğeniyorum.
ha şunu kabul ederim önceden daha iyiydi eywallah ama; şu anda kötü deil bence :)

kurt bey

kurt bey

Üye
reklamlarda yaptığı esprilere kendisi bile gülmüyordur eminim. bencede çok saçma hele şu yaz döneminde sülalaesini koydular ya tam baydı

Altun.

Altun.

Üye
reklamlarda yaptığı esprilere kendisi bile gülmüyordur eminim. bencede çok saçma hele şu yaz döneminde sülalaesini koydular ya tam baydı

aynen yaa!! ben kazandım az da babam kazansın mantığı sanırım. telekomda buna müsaade etti.

irun

irun

Üye
Yaptıkları iş bırakma eyleminin ses getirmesi için kullanılan bir malzeme gibi geldi. Başarılı bir eylem planı, çok akıllıca. Kamuoyunda ses yaratma amacı gerçekleşmiş bence.
+1:spr

depresif

Üye
ya bi de işin şu kısmı var cem yılmazı reklama koyan marka oluyor adamlarda zihniyet bu
Telekom sadece alicengizle iş yürütüyor iptaller gayet normal bi kere adsl hat bağlatmak için telekomdan hat alman gerekiyor yani telefon çekeceksin
ona bi sabit ücret ödüyorsun avrupada bu yok istersen sadece adsl hat tek çekebiliyorsun
adslye eski üyeysen 29 yeni üye olursan 14.99 ödüyorsun saçma sapan işler aslında rekabet kurumu tüketici dernekleri ne yapıyor bilen de yok bence millet iptal ediyorsa yerden güneşe kadar haklılar vesselam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...