Celtic Rusya'yı ısıttı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Celtic Rusya'yı ısıttı


[h=2]Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda İskoç takımı Celtic, zorlu Rusya deplasmanında Spartak Moskova'yı 2-1 geri düşmesine rağmen, 3-2 mağlup etti ve gruptaki puanını 4'e çıkardı.[/h]Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda İskoç takımı Celtic, zorlu Rusya deplasmanında Spartak Moskova'yı 2-1 geri düşmesine rağmen, 3-2 mağlup etti ve gruptaki puanını 4'e çıkardı.
Mücadelenin 12. dakikasında gelişen Celtic kontra atağında, sağ kanattan gelen ortaya dokunan Gary Hopper, takımını Moskova deplasmanında 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.
Bu golün şokunu, devrenin sonlarına kadar üzerinden atamayan ev sahibi Spartak Moskova, 41'de ise beraberlik golünü buldu. Sağ taraftan gelen ortaya dokunan Nijeryalı Emmanuel Emenike, soyunma odasına gitmeden takımını 1-1'lik beraberliğe taşıdı.
Mücadelenin ilk devresi de karşılıklı gollerle 1-1 berabere sona erdi.

İkinci yarıya ise ev sahibi Spartak Moskova, çok hızlı girdi. 48'inci dakikada yine sahneye çıkan Emenike, takımını 2-1 öne geçirmeyi başardı.
1-0'lık mağlubiyetten, 2-1'lik galibiyeti yakalayan ev sahibi için maçın kaderi, 63. dakikada değişti. Juan Insaurralde'nin kırmızı kartla oyundan atılmasından sonra konuk takım Celtic, beraberlik için rakip kalede ciddi bir baskı kurdu.
71'de Celtic hücum oyuncularının şutunda top, kaleci Pesyakov'dan döndü. Ancak dönen top, Dmitri Kombarov'a çarptı ve Spartak Moskova fileleri ile buluştu.
Kombarov'un kendi kalesine attığı bu golün ardından, galibiyet için baskısını yoğunlaştıran Celtic, son dakikada bu golü bulmayı da başardı. Sol kanattan gelen ortaya çok iyi yükselen Samaras, takımını Rusya'da 3-2 öne geçirdi.
Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Celtic, sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetin ardından İskoç ekibi, G Grubu'ndaki puanını 4'e çıkardı. Spartak Moskova ise puansız son sırada kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt