ibrdd Üye muratcan1905' Alıntı: register kodu istiyorsan imei ni özel mesajla atarsan kodu atabilirim veya link istersen register kodu üreticiyide atabilirim. Genişletmek için tıkla ... öyle yazıcağına direk verseydin ya linki??
muratcan1905' Alıntı: register kodu istiyorsan imei ni özel mesajla atarsan kodu atabilirim veya link istersen register kodu üreticiyide atabilirim. Genişletmek için tıkla ... öyle yazıcağına direk verseydin ya linki??
electroizm Üye Anqer-X' Alıntı: mu pro kardes --------------- Ekleme --------------- versiyonmuydu...saygılar --------------- Ekleme --------------- flll versıyonmu demek ıstemıstım Genişletmek için tıkla ... bi türlü demek istediğini anlamadık 2düzeltmeye rağmen
Anqer-X' Alıntı: mu pro kardes --------------- Ekleme --------------- versiyonmuydu...saygılar --------------- Ekleme --------------- flll versıyonmu demek ıstemıstım Genişletmek için tıkla ... bi türlü demek istediğini anlamadık 2düzeltmeye rağmen
sealaner Üye Madem code alabileceğimiz bir link var neden paylaşmıyorsunuz da bu deneme sürümü ile bizi uğraştırıyorsunuz? Resmi siteden de deneme sürüm indirilebiliyor.
Madem code alabileceğimiz bir link var neden paylaşmıyorsunuz da bu deneme sürümü ile bizi uğraştırıyorsunuz? Resmi siteden de deneme sürüm indirilebiliyor.
wratH! Üye beyler indirdim kullandım iyi güzel çok faydalı ama 2. gün internete bağlanmaya başladı int bağlantısını nasıl kesebilirim?
beyler indirdim kullandım iyi güzel çok faydalı ama 2. gün internete bağlanmaya başladı int bağlantısını nasıl kesebilirim?