Çekmio acilll !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
Çekmio acilll !
arkadaşlar her an ceken hat 1 saait cekmio yarım

gokhan148

gokhan148

Üye
corumdada 2 gundur cekmiyordu bugun geldi :D 1 kar yagdı hatlar gitti cekmedi :D

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
geldi geldi :) :) :)

--mm33rrtt--

Üye
vodafone un bu tip çekmemesi sorununa alışmak zorundasınız arkadaşlar yada numaranızı turkcell veya avea ya taşıyarak bu sorundan kurtulabilirsiniz

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
taşıyacagım ya ytr ! :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ya bunlar her gsm'in başına gelebilecek sorunlar geçen 3 ay önce babamın turkcell 2 gün gelmedi

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
ohaaa !!!!

--mm33rrtt--

Üye
her gsm operatörünün başına gelebilir doğru söylemişsin onu ama turkcell ve avea da çok nadir görünen bu sorun vodafone da baya büyük bir sorun konumunda

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
ewet ya katılıyorum ! :)(:

maxirabit

maxirabit

Üye
Avea demeyin boşuna doğru düzgün çekmiyen hatlarda 1. gelir 4 yıl eziyet çekirdi şehir merkezinde oturmama ragmen 2 saate bir servis yok derdi.Bu arada hattını başka telefonda da dene bazen telefon yüzünden de oluyor.

--mm33rrtt--

Üye
avea şuan vodafone dan daha iyi durumda çekim gücü bakımından ve ayrıca vodafone bir çok sorun çıkartırken avea da çok nadir oluyor aynı sorunlar turkcell e gelirsekte nerdeyse hiç vodafone nun karşılaştığı sorunlarla karşılaşmıyorlar zaten turkcell kalitesi de orta da vodafone uğraşılacak bir hat değil bence kullandım ve memnun kalmadım çoğu sorunuyla da karşılaştım ama yazdıklarım kötüleme amaçlı değil bilgi verme amaçlıdır bunu da belirtmiş olayım

'MhMmD'

'MhMmD'

Üye
    Konu Sahibi
ewet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...