çekiliş yok, kura yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:::burak:::

:::burak:::

Üye
    Konu Sahibi
çekiliş yok, kura yok!
maxicebin bir üyesi olarak bu siteyi kınıyorum,100 kontör adı altında verilen rekların neden kurbanı biz oluyoruz, maxicep üyelerinden para koparmaya çalışıyor ,bu apacık ortada!!! bilmeyen hersene söylüyorum bu tuzağa düşmeyin!!! maxicep yönetimine yakıştıramadım!:bann::hmmm

safakk

safakk

Üye
maxicebin bir üyesi olarak bu siteyi kınıyorum,100 kontör adı altında verilen rekların neden kurbanı biz oluyoruz, maxicep üyelerinden para koparmaya çalışıyor ,bu apacık ortada!!! bilmeyen hersene söylüyorum bu tuzağa düşmeyin!!! maxicep yönetimine yakıştıramadım!:bann::hmmm
iyide benim bildiğim yöneticiler google la konuşup sonrasında google da kafasına göre reklam vermiyor mu bize yanlış mı biliyorum :allalla: hem site seni zorla git kullan bu hizmeti demiyor ki sen o reklamın ayrıntılarını okuyarak kullanırsan zararlı çıkmazsın bence burada maxicep in hiç bir suçu yok madem öyle televizyon kanallarınıda kına onları neden kınamıyorsun peki!!! ;)

Ozan

Ozan

Admin
Reklamların kontrolü tamamen bizim elimizde olmayıp, reklamı değerlendirip değerlendirmemekte kişinin sorumluluğundadır.

Maxicep, hiçbir zaman reklamlara tıklayın, abone olun tarzında cümleler sarfetmemiştir, sarfetmeyecektir de.

Son zamanlarda artan bu ve benzeri kampanyalardan zarar göreceğinizi düşünüyorsanız, hepsinin kayıt sayfasının genelde en altında, abonelik şartları ve kampanya kuralları yer almaktadır.İşlemlerinizi okuyarak gerçekleştirirseniz problem olmayacaktır

İyi Forumlar

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt