Cech: "Kupayı evimize götüreceğiz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cech: "Kupayı evimize götüreceğiz"
Chelsea kalesini uzun yıllardır koruyan Petr Cech, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'i devireceklerine ve kupayı Londra'ya götüreceklerine inanıyor.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada favorinin Bayern Münih olduğunu vurgulayan Cech, "Onların stadında oynayacağız. Bayern kendi soyunma odasını kullanacak ve ev sahibi olacaklar. Favori onlarmış gibi gözüküyor. Evinde böyle bir maça çıkan her takım zaten favori olur." diye konuştu.

İnsanların tecrübeler ile güçlendiğini dile getiren Çek kaleci, "Tecrübe futbolcular için oldukça önemli bir konu. Üzerinizde olan baskıyı yıkabiliyorsunuz ve maçta daha rahat hareket edebiliyorsunuz. Eğer tecrübeli olmazsınız büyük maçlarda neler olacağını bilemezsiniz. Bayern Münih iki sene önce final oynamış bir ekip. Almanya da Dünya Kupası finalinde mücadele etti. Yani rakibimiz oldukça tecrübeli." dedi.

Takımda bulunan sakatlıklara da değinin Chelsea kalecisi, "Umarım sakatlarımzın ve cezalılıarımızın forma giyemeyeceği bir maçta kazanan biz oluruz. Takım için önemli oyuncular bu maçta forma giyemeyecek. Şampiyonlar Ligi final maçını kaçırdıkları içih hayal kırıklığı yaşıyorlar. Herkes böyle bir maçta forma giymek ister." şeklinde konuşu.

Final maçında John Terry, Ramires, Raul Meireles ve Ivanovic forma giyemeyecek isimler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt