Cech: Hiçbir şey bitmedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cech: Hiçbir şey bitmedi
Chelsea'nin başarılı eldiveni Petr Cech, Steaua Bükreş deplasmanında 1-0 mağlup olmalarının üzücü olduğunu, ancak tur şansını kaybetmediklerini düşünüyor.

ESPN'e konuşan Çek file bekçisi, "Dürüst olmak gerekirse maçta sanırım kurtarış yapmadım. Bu üzücü bir durum, zira golleri de penaltıdan geldi. Biz yine bulduğumuz fırsatları değerlendirmeyi beceremedik. Olabilecek en can sıkıcı sonuçla, tek golle yenildik. Haliyle böyle bir skoru karşılaşmaların ilk ayağında almak istemiyorsunuz." dedi.

Rakibin kötü oynamasına rağmen sahadan galip ayrılmasına üzüldüğünü belirten Cech, "Maç 1-0 olduktan sonra kendimizi zora soktuk, ama çeviremeyeceğimiz bir durum yok. İki devrede de gol şanslarımız oldu. İlk devre kaleci ve defans başarılıydı, ikinci devredeyse biz iyi değildik." ifadelerini kullandı.

Rafael Benitez'in verilen penaltıyı ucuz ve haksız bulması hakkında sorulan soruya da yanıt veren tecrübeli file bekçisi, "Penaltı ya da değil, neticede hakem bu kararı verdi ve golü yedik. Ne düşündüğüm değil, hakemin ne düşündüğü önemli. Ben hakem değilim, o pozisyon çok zor bir pozisyondu. Hakem de bu kararı verdi." diye konuştu.

Karşılaşmadaki tek gol, Raul Rusescu tarafından 35. dakikada kaydedilen penaltıdan geldi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt