cebit buluşması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
cebit buluşması
Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olarak İstanbul'u Avrasya'nın 1 numaralı dijital iş platformu haline getiren CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl 7 – 12 Ekim 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Fuar, dünyanın dört bir yanındaki 70 kadar ülke ve bölgeden 150 bini aşkın ziyaretçiyi İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde bir araya getirerek benzersiz bir sinerji yaratacak.

Yaklaşık 1000 katılımcı firmasının hedefledikleri kitleye daha kolay ulaşarak verimli iş bağlantıları yapabilmeleri amacıyla yeniden tasarlanan CeBIT Bilişim Eurasia ve olmak üzere dört ana bölümde toplanıyor.

bu fuara da 11 ekim de buluşma düzenlenecek gelmek isteyen arkadaşlar varmı

Nazy

Nazy

Üye
şuan henüz erken ama, teknolojik bir furada Maxicep üyelerinide görmek hoş olurdu doğrusu

xkadir61

xkadir61

Üye
benim için istanbul'un öbür ucu. tüm yapı furarları için her yıl gidiyorum. bilişim fuarı için birkaç kez gittim. bu seferde gitmek istiyorum ama. bakarız.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ben de gitmek istiyorum, tarih yaklaşınca kesin bilgiyi veririm :)

Ozan

Ozan

Admin
Biz İzmir ' den geliyoruz 3-5 kişi oluruz muhtemelen.

Site üyeleri tarafında, Ben ve Quattro kesin olacak inşallah bir engel çıkmazsa.

Buluşmayı daha organize hale getirelim ve Bana uzak, istanbul 'un diğer ucu falan demeyip, özellikle öncelikli olarak İstanbul' lu tüm üyeler gelirse, güzel bir teknoloji gezisi olacağına inanıyorum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
OoooOo Negative sende varsın :) 12sinde döneceğim istanbulda bir aksilik çıkmaz ise.Allah kısmet ederse gelmek isterim..Bakalım daha var hayırlısı ;)

omayra

Üye
İyi ki İstanbul'da değilizz :) Her işte vardır bir hayır. Benim adamı alamazdım oralardan :ehe

Quattro

Quattro

Üye
Bir aksilik çıkmaz ise gelmeyi düşünüyoruz.Ama tarihi tam netleştirmedik.

xkadir61

xkadir61

Üye
fuar hatfa sonları kalabalık oluyor. özellikle pazar günleri. bence en kötü ihtimal cumartesi olsun.

elmyra

Üye
her zaman ki gibi size iyi geziler ve iyi eğlenceler :megafon::megafon:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sağol sağol sağol :)

KRALFURKAN

KRALFURKAN

Üye
bende gelmek isterdimde sivas nere İstanbul nere nerden baksan 658 km var...

cccetinkayaaa

cccetinkayaaa

Üye
wallalaaaah

hüseyin2006

Üye
ben de gelebilirim.bir aksilik çıkmazsa 11 ekimde cebit'te olurum.

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
cumartesi yada pazar olsun diğer günler okul var gelemem
cumartesi kesinmi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...