ya şu pil olayı oluyor benim tel 10 kere pil zayıf dediği gibi kapanmadan aklıma geldi denedim oldu ve hayran kaldım en az 2 saat daha dayandı telefon muthiş birşey vede nokia pillerini sordum extralara evet böyle birşey var ama her telefonda kullanılmıyor mesela nokia nın ince telefonlarında kullanılmıyor Bende N70 , N95 , N73 , 6600 , 6630 , 6670 , 6300 , 7610 , 7630 VB denedik oluyor bence iyice deneyin ole şarzın yarısı dolu iken deneyince olmuyor soleyeyim!!!
--------------- Ekleme ---------------
ben kumandayı dayımın Mustang GT de denedim oluyor hemde süper şekilde !!!
Sefarad ARkadaşımıza katılıyorum neden çünki arabaya 40 metreden bakınca kumandayı beynide doğru tut kapı açılıyo normal şekirde tur ve arabaya bakmadan açılmı yo bunu dededim ve oldu hani şu kareteciler kalın tuğlaları kırıyo işte tamamen bu yolla kırıyor fakat biraz farklı insanların beynindeki sinirler iyi kulanıa bilir ve gerçekten konsantre olunursa beyniden geçen şeyi sinirlerinle molekülere emir verebiliyorsun o kareteciler konsante olup için den kırıcam seni tuğla kırıcam seni tuğla diye diye bir vuruyor eli acımıyor çünkü tuğlanın molekülleri kırılmak için hazır bekliyor oluyor anlatabildimmi!!! ( Pro. Dr. Kerlly Onystoin tarafından kanıtlanmıştır ( 2002 de Paris te bir karetecinin tuğla kırışındaki sinirlerinin hareketleri kontrol edilerek kanıtlandı))
--------------- Ekleme ---------------
hani birşeyi 40 kerediyince olur derler ya bu yüzden işte moleküller emiri almış oluyorlar ve anında!!!!