Cebimde Bir Canavar Tasıyorum Yrdm Pls... x) GT-5603

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercanduman

Üye
    Konu Sahibi
Cebimde Bir Canavar Tasıyorum Yrdm Pls... x) GT-5603
Arkadaşlar telefon çok güzel hiçbir sıkıntım yok ancak...!!!Hiçbiyere üye olmadığım halde kontörüm sıfırlanıyo.:angry::angry:.. Napcam ben x) ya kız arkım şüpheleniyo kontorleri kime harcıyosn diye..::off::off:.Bi tasta 2 kus vurmak istiyorum hem maddi açıdan hemde ilişkimi sarsmamam lazım.:kop::evet:..Bu canavarı nasıl sustururuz.:ah. Yardm ltfnn...hattım avea.. Tsk Ediyorm...:heyo:

halukccc

halukccc

Üye
kanka eger hiç bi yere uye deilsen illaki internete baglıdır bi şekilde .. internet ayarlarını falan kapa istersen ole dene ...

Emperian

Emperian

Üye
hacı sen bi siteye yada benzeri bi hizmete üye olmuşsun. Avea yetkili bayine git onu iptal ettir. Bende bi ara flycell'e öyle olmuştum.. :) yardımcı plabildiysem ne mutlu

ercanduman

Üye
    Konu Sahibi
ya tus kilidi kapalı gece uyuyorm sabah bi bakıyorm sıfır:D üyede değilim.. bu widget kendi kendine bişeylermi yapıyo acaba:D

Emperian

Emperian

Üye
telefon degiştirmeyi denedin mi? :)

ercanduman

Üye
    Konu Sahibi
bundan önce 6300 ım vardı.. ve hiç kontorum gitmedi.... tlfn. yeni ztn hiçbiyerede üye olmadım. netcez ya:D

halukccc

halukccc

Üye
internet ayarlarını yaptıysan internete girio flan olabilir
cunku telefonda bi cok internet le ilgili uygulama var..

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bu kodu gır belkı olur bu kodda ınternete baglıysa telefonun baglantıyı kesıyor *#4777*6885#

delicevatfc

Üye
aynı şey benimde başıma geldi. avea müşteri hizmetlerini ara. durumu anlat. onlar iptal mj yolluyolar.

neoorog

neoorog

Üye
Hocam senin illa ki bir yere üye olmana gerek yok.. Avea bazen kullanıcıları kendi hizmetlerine üye yapıp, kontörlerini alıyor.. Müşteri hizmetlerini arayarak nasıl iptal ettirebileceğini öğrenebilirsin.. Telefonla alakalı bir sorun değil yani.. :)

ercanduman

Üye
    Konu Sahibi
çok teskkr ediyorm rehbermin tümü avea olmasa kullanmıcam şu aveayı..turkcelle int. bağlandım tıkır tıkır.. avea google açıyo gmaili açana kadar dokuz dönüyorum..turkcellde böle bişey yok..tşk ederm tekrar verdğiniz bilgiler içn..

kwnchh

kwnchh

Üye
eğer ki operatöründen kaynaklı bir şey değilse cihaz üzerinde bulunan hava sıcaklığı özelliğinden dolayı bu oluyor olabilir. Belli periyodlar ile kendini güncellemesi gibi bir durum söz konusu başta ve bunu isteğe bağlı olarak kısabilir ya da kapatabilirsin (güncellemeyi durdurabilirsin,zira hava durumunu cepte takip etmek epey sçma..)

larousse21

Üye
hemen avea bayisine git onlara interneti kökten kapattır veya internet ayarların her zamanı kapat

ece45

Üye
benzer bi sorun yaşamıştım ben de hızlı aramadakileri arayıp duruyordu farkında olmadan.farkedene kadar milleti gece gündüz aramıstım.belki işinize yarar bu hatam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt