cd raytır uğultu problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
cd raytır uğultu problemi
sorunum şu.kasadaki cd raytırda bi titreme ve uğultu sesi var.vidaları sıktım ama hala inceden titreme ve uğultu sesi devam ediyor.bu konuda yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

titreme yapan harddiskmiş.titreme kasadan uğultu şeklinde bi ses çıkartıyor.bunun nedeni nedir acaba ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.yenisini al gibi soğuk espriler yapmayın lütfen.okadarını bende düşünürüm.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
İnternetten araştırırsanız eğer pc sessizleştirme ürünleri mevcuttur. Örnekleri aşağıda veriyorum incelerseniz sevinirim...

rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım tavsiyen için sağolda.benim merak ettiğim ilk aldığımda böyle bi sorunum yoktu.bikaç gündür titreşim yapmaya başladı.nedeni nedir ve çözümü ne olur.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Zamanla olur bu tür problemler. Sonuç olarak elektronik ve makanik bir parçadır HDD. İçerisindeki okuma kafasını hareket ettiren motorda bir sıkıntı vardır yada disklerde problem vardır. Ne bileyim hepsi olabilir. Yukarıda verdiğim ürünlerden birisini al keyfine bak...

rizeli53100

rizeli53100

Üye
    Konu Sahibi
hdd yi hd tune yle taradım hiçbir sorun olmadığını gösterdi.ama dediğin gibi bi parça uzun süre çalıştımı aşınmasıda normal olur.yenisi gibi olmaması normal.sağol hocam verdiğin bilgiler için.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Rica ederim...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Şunu da eklemek isterim...Harddiskin nekadar yeni bilmiyorum ama dikkat et yakında göçebilir...En azından içindeki çok önemli verilerinin bir DVD ye veya harici HDD ye at...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt