CCleaner v2.26 Defraggler 1.15 Recuva 1.33 Speccy 1.0 Portable

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CCleaner v2.26 Defraggler 1.15 Recuva 1.33 Speccy 1.0 Portable
CCleaner




CCleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir.

Neleri Temizleyebilir:
- Internet Explorer
Temporary files, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama geçmişi, index.dat.
- Firefox
Temporary files, URL history, cookies, download geçmişi.
- Windows
Çöp kutusu, Son Açılan Dökümanlar, Temporary files ve Log dosyaları.
- Registry Temizleyicisi
Kullanılmayan ve eski kayıtlar: Dosya Uzantıları, ActiveX Kontrolleri, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Dosyaları, Dosya Yolları, Icons, Hatalı kısayollar ve ...
- Üçüncü-parti uygulamaların geçici ve geçmiş dosyaları
Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip ve daha da fazlası

Download :

Defraggler




Defraggler, CCleaner ve Recuva programlarından tanıdığımız Piriform ürünü yeni bir disk birleştirme uygulaması. Diğer disk birleştirme uygulamalarından ayrılan en önemli özelliği komple bir diski birleştirmek yerine analizden sonra seçtiğiniz büyük boyuttaki dosyaları veya seçtiğiniz klasörleri birleştirebilmesi.

Download :



Recuva




Recuva yanlışlıkla sildiğiniz dosyalarınızı kurtarabileceğiniz yardımcı bir Windows uygulamasıdır. Geri Dönüşüm Kutusundaki dosyaları ve resimleri, kullanım hatasına uğramış dijital kamera bellek kartlarındaki verileri, MP3 çalar belleklerindeki şarkıları kurtarabilme özelliği bu program ile ücretsiz olarak size sunuluyor. Hata içeren, göçen ve virüsler yüzünden silinmiş dosyaları geri getirmek için kullanabileceğiniz bu ücretsiz araç gelişimine çeşitli güncellemeler ve hata onarımları ile devam ediyor.
Yeni sürümde hata düzeltmeleri, tarama hızında optimizasyon, arayüzde ayarlamalar ve daha birçok güncelleme yapılmıştır


Download :




Speccy







Yazılım işletim sisteminizin; sürümü ve ne zaman yüklendiği, işlemcinizin; modeli, kod adı, soket türü, mimarisi, bus veri yollarının hızı, ortalama sıcaklık değerleri, ön bellek miktarları, belleklerinizin; tipi, boyutu, kanalı, DRAM frekansları, saat değerleri, hızları, modelleri, markaları, slot durumları, anakartınızın; dağıtıcısıi, modeli, chipset markası ve model, bios sürümü, yükleniş tarihi, ekran kartınızın; modeli, sürücü sürümü, üreticisi, sıcaklığı, sabit disklerinizin; boyutu, desteklediği teknolojiler, sıcaklık değerleri gibi aklınıza gelebilecek her türlü ayrıntılı bilgiye yer verebilmektedir.


Download :
 
  • Beğen
Tepkiler: Ue-Gazi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt