Cayma Bedelli Kontratlar kampanyası bitenler yenilemek isterse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
    Konu Sahibi
Cayma Bedelli Kontratlar kampanyası bitenler yenilemek isterse
Bilindiği üzere kampanyaya kayıt için 7050 basvuru yazıp gönderiyorduk.

Türkcell sizi arayıp tekliflerden hangisini seçmek istediğinizi soruyorlar ve sizi o teklife kaydettikten teklifi onaylamak amaçlı mesaj atmanızı istiyorlardı.(Örn: evet 120 h )

İşte bu mesajın aynısını 1 yılı doldurduktan sonra yollarsanız teklifiniz hala devam etmiş oluyor.

osnakli

osnakli

Üye
kampanyaya başvurmak ve sonradan da turkcellin sizi araması gerekir.

mesutpeker

Üye
Benim kontratım vardı bitti yeniden mesaj yolladım ama şubat itibariyle tekrar katılımlara izin verilmeyeceğini söylediler.

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
    Konu Sahibi
Benim kontratım vardı bitti yeniden mesaj yolladım ama şubat itibariyle tekrar katılımlara izin verilmeyeceğini söylediler.

size yardımcı olabilmek amacıyla;
mesajı nereye attınız kim arayıp size şubat sonrası tekrar katılımlara izin verilmeyeceğini bildirdi.

hakansant

Üye
müşteri hizmetleri bir daha yenileyemezsiniz diyor

NNirvanAA

Üye
ne kontratı arkadaşlar bu faydası falan varmı?

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Arkadaşlar ben daha önce 3 ay bedavalı kullanmıştım fakat şimdi paketsiz tekliften yararlanmak istiyorum yararlanamıyorum sizin yazdığınız gibi mesaj yolladım ama hata mesaj diyor mh de 2.defa yararlanamazsınız diyor nasıl olacak:hmmm

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
    Konu Sahibi
ne kontratı arkadaşlar bu faydası falan varmı?

aşağıdaki linkteki kontratlı abonelerin 1 yılı doldurdukları durumda yapılabilecek yoldur.

http://www.maxicep.com/turkcell-kam...m-30-haziran-2010a-kadar-uzatildi-184394.html

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar ben daha önce 3 ay bedavalı kullanmıştım fakat şimdi paketsiz tekliften yararlanmak istiyorum yararlanamıyorum sizin yazdığınız gibi mesaj yolladım ama hata mesaj diyor mh de 2.defa yararlanamazsınız diyor nasıl olacak:hmmm

arkadaşım 3 ay bedavalı kullanım yok sizinki başka kampanya olabilir mi? araştırın

--------------- Ekleme ---------------

mesajdan bir şey alamadım
mesaj bi redede luzumsuz yere yazılmış mesaj gibi kabul ediyorum gereksiz konuşanlar diğer mesajlarım da dikkate almayacağım

bj_kmurat

Üye
arkadaşlar babamın hattını aramışlar, 12 ay boyunca 60dk turkcellliler ile bedava konuşma için taahhüt istemişler. babam da demiş düşüneyim. arayan bayan da sms göndereyim ona geri dönüş yaparsanız kampanyaya katılırsınız demiş. mesajın geldiği numara 2760 galiba.

şimdi kafama takılan nokta da şu:
ben babamın bu hattına geçtiğimiz 1 yıl içinde cayma bedelli heryöne 120 dk için çok uğraştım ve 3 kere kampanyaya katılmama rağmen bir türlü aramadılar. mhyi aradığımda hattınız uygun değil gibilerinden bişeyler söylemişlerdi. ben de sonradan baktım olmayacak bıraktım. ne mailler attım ama her seferinde sonuç olumsuz oldu. şimdi de bu şekilde bi taahhüt sunmaları aklıma şöyle bişey getirdi. acaba heryöne 120 dk tanımlayabilir miyim ben bu hatta?
sizce ne yapmalı arkadaşlar durum bu?

hallederiz20

hallederiz20

Üye
Bilindiği üzere kampanyaya kayıt için 7050 basvuru yazıp gönderiyorduk.

Türkcell sizi arayıp tekliflerden hangisini seçmek istediğinizi soruyorlar ve sizi o teklife kaydettikten teklifi onaylamak amaçlı mesaj atmanızı istiyorlardı.(Örn: evet 120 h )

İşte bu mesajın aynısını 1 yılı doldurduktan sonra yollarsanız teklifiniz hala devam etmiş oluyor.
6 ay önce benimde bitmişti 6 ay önce bende bu yöntemle tekrar uzattım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
arkadaşlar babamın hattını aramışlar, 12 ay boyunca 60dk turkcellliler ile bedava konuşma için taahhüt istemişler. babam da demiş düşüneyim. arayan bayan da sms göndereyim ona geri dönüş yaparsanız kampanyaya katılırsınız demiş. mesajın geldiği numara 2760 galiba.

şimdi kafama takılan nokta da şu:
ben babamın bu hattına geçtiğimiz 1 yıl içinde cayma bedelli heryöne 120 dk için çok uğraştım ve 3 kere kampanyaya katılmama rağmen bir türlü aramadılar. mhyi aradığımda hattınız uygun değil gibilerinden bişeyler söylemişlerdi. ben de sonradan baktım olmayacak bıraktım. ne mailler attım ama her seferinde sonuç olumsuz oldu. şimdi de bu şekilde bi taahhüt sunmaları aklıma şöyle bişey getirdi. acaba heryöne 120 dk tanımlayabilir miyim ben bu hatta?
sizce ne yapmalı arkadaşlar durum bu?

eğer başvuru yapmışsan , yani gece mesaj yollayarak katılmış ve aranmayı bekleyecek duruma gelmişsen , aramalarını beklemene gerek yok. Bir mesaj ile her yöne 120 dk paketini alabiliyorsun. Bu bilgi ilk mesajda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt