İhtiyar007
Üye
Eyvallah ciğerim...gazete hediye![]()
![]()
Teşekkürler ciğersiz...
Eyvallah ciğerim...gazete hediye![]()
![]()
Teşekkürler ciğersiz...
200 tl ama sen zenginsin sana 500 tlkaç para bi çay
200 tl ama sen zenginsin sana 500 tl

sarı çizmeli mehmet ağanın hesabına yazıyorum1 bardak getir al şurdan da 50 kuruş![]()

abi bu capslerin yüzlercesi mizah bölümünde var. keşke oradan baslasaydiniz. haydi kolay gelsin.Siyasi içerikli resim ve mesajlar yazmayalım Lütfen![]()
Gördüklerimi siliyorum gözümüzden kaçanlarıda bildirilmesi konusunda ricada bulunuyorum çoğu zaman.abi bu capslerin yüzlercesi mizah bölümünde var. keşke oradan baslasaydiniz. haydi kolay gelsin.
tamam abi zaman buldukça bildireceğim o zaman. denizde kum mizah bölümünde siyasi caps nasıl olsa.Gördüklerimi siliyorum gözümüzden kaçanlarıda bildirilmesi konusunda ricada bulunuyorum çoğu zaman.
Sana hediyemiz ayağın alışsın sonra 500binini alırımkaç para bi çay

Sana hediyemiz ayağın alışsın sonra 500binini alırım![]()

Kaç bardak hediye?Sana hediyemiz ayağın alışsın sonra 500binini alırım![]()

1Kaç bardak hediye?![]()

Zaten abi seni konuya çağırma amacım oydu.Siyasi içerikli resim ve mesajlar yazmayalım Lütfen![]()
Tartışma çıkmaması için "çay iç" diye çağırdım.Normalde 4 bardak ama sana 1 bardak hediye neticesinde zenginsin hem bir de bardağı da hediye ediyoruzKaç bardak hediye?![]()

boş bardak mı?Normalde 4 bardak ama sana 1 bardak hediye neticesinde zenginsin hem bir de bardağı da hediye ediyoruz![]()
![]()

Bizim adette öyle bir şey yokboş bardak mı?![]()
hiç şakaya gelmiyorsun şefBizim adette öyle bir şey yok![]()