• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Caucasus Remix Kafkas melodisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Caucasus Remix Kafkas melodisi
Caucasus Kafkas melodisi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

yakamoz97

yakamoz97

Üye
usta paylaşım için sağol yalnız küçük bir ricam var fikret hakanın kafkas kartalı filmi var 1968 yapımlı o filmde bi çerkes müziği var onu çok aradım bulamadım o müziği bulma imkanımız varmı? eğer mümkünse sana zahmet [email protected] adresine bi mail çeksen çok makbule geçer... :)

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
usta paylaşım için sağol yalnız küçük bir ricam var fikret hakanın kafkas kartalı filmi var 1968 yapımlı o filmde bi çerkes müziği var onu çok aradım bulamadım o müziği bulma imkanımız varmı? eğer mümkünse sana zahmet [email protected] adresine bi mail çeksen çok makbule geçer... :)
rica ederim ama ben bulabileceğimi sanmıyorum yinede bakarım bulursam bu konuya eklerim ancak isteğinizi burada konu açıp belirtirseniz arkadaşlar yardımcı olur
Wav, Mp3 Melodi İstekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt