yumurta kabuğu
Üye
çatıdan düştüm
merhaba arkadaşlar. uzun bir süredir bu bölüme giremiyordum. sizlerle dertlerimi paylaşmak, içimi dökmek bana huzur ve mutluluk veriyor. hani işten gelirsiniz, ayaklarınızda bir yorgunluk oluşur sonra banyoya girip ılık bir suyla yıkarsınız ve o rahatlama olur ya işte onu yaşıyorum sizlerleyken. dertlerimi zincir yapıp halat zinciri niyetine psikolojimin en derinliklerine atıyorum. geçen hafta başımdan geçen olayı anlatıp, biraz daha birikmiş psikolojik dalgalarımı boşaltmak isterim. evde oturmuş TV izliyorduk. birden bire TV'de karıncalanma oluştu. babam bana doğru bakarak, "çatıya çıkıp çanakla oyna bakayım hayırsız" dedi. ben de TV'nin akşına kapılmıştım. içimden "nereden çıktı bu şimdi" dedim. olacakları hisseder gibiydim. içimdeki biri beni dürtüyor, başına kötü şeyler gelecek tarzı izlenimler iletiyordu. üst kata çıktım ve çatıya eriştim. kapağı açtım. başım döndü, bayılacak ve kusacak gibi oldum. hayatın gerçekleri bu olsa gerek dedim içimden. eşsizdi. manzara bana bakıyor ben manzaraya bakıyordum. aklıma "ya kayıp düşersem" tarzı laflar geliyordu. ama aklımdan hiç çıkmıyordu. çanağımızı görmüştüm. çünkü üstünde babamın adı yazıyordu. tam ulaşacaktım ki, ayağım kaydı. başımın ve gözlerimin karşıdaki diğer evlere ters orantılı olduğunu görüp aşağıya doğru süzülme hissettim. evet, kayıp düşmüştüm. bir de ne olsun. alt kattaki komşumuzun balkonunda buldum kendimi. yaşlı bir teyze beni içeriye aldı. çanağımı kırmıştım (tamponumu). arkadaşlar sizce bir şey olmuşmudur? şu anda çok sızlıyor. bu arada oturamıyorum. ayaktan yazıyorum. önerebileceğiniz, bilim yolundan tavsiye edebileceğiniz, sürülecek birşeyler varsa hemen alırım. artık çalışıyor, paramı kazanıyorum. paradan yana sıkıntı olmasın. bir ilaca 10 TL verecek kadar paramın olduğunu düşünüyor ve sizlere iyi akşamlar dileklerimi iletiyorum.