casus pc programı buyrum arkadaslar bı tsk yerlıdır...

Konu Sahibi
casus pc programı buyrum arkadaslar bı tsk yerlıdır...
casusu pc purogramı pc de ne yapılıyor nerelere gırılıyor kıme ne yazılıyor hangı sıteden ne ındırılıyor hepsını kayd edıp onceden belırledıgınız bı meıl adresıne belırlı perıyodlarda gonderıyo ıster kendı pcnıze yukleyın cocuklarınız yada aıle fertlerınız ne yapıyor gorun yada baska bı pc ye yukleyın o pc dekıler ne yapıyor gorunn..tamamen casusu bı purogramdır gorunmez.....superrr ama kurulumda ugrastırır bıraz..

Tepkiler: furkeyn, AHMETCAN42100, iblalim ve 5 diğerleri

EqoKraL

Üye
virüslü ama ha hatırlatiyim ama ben yine kullanıyorum

Konu Sahibi
ne vırusu cıktı ??? bence sorun yaratmazz.

polo291

Üye
süper tek kelimeyle harika program tşk

Nedved

Emekli Yönetici
Dosya virüslü değil...Sadece hareketlerinizi takip edip raporladığı için antivirüs programları virüs olarak algılar gayet normal...

eywallah qardeş ama link te sorun yaşanıyor link çoqaltsan iyi olur

Nedved

Emekli Yönetici
Link sağlam arkadaşlar...Çıkan sayfada sağ alt köşede indir butonuna tıklayınız...

Nedved

Emekli Yönetici
Link değiştirildi...Direkt indirebilirsiniz...

zaza1203

Üye
arkadaşlar sakın ama sakın kurmayın kullanmayın.ben kurdum pc birdaha açılmadı.açılış ekranına geliyor öylece kalıyor pc.güvenli kiptede açmıyor,msdos modunda açılmıyor.sakın kulllanmayın.

Konu Sahibi
bu kadar ınsan kurmus kullanıyorda hıc bı sorun yok bı tek sendemı sorun yarattı okudunmu dıger yorumları hıc sen kuramadıysan ben ne yapayım yanı....

yükledim programdan çıktıktan sonra.c de bulup tekrar tıklıyorum sonra ctrll.alt.f7 yapıyorum açılıyo yani benim işim bitip kapattıktan sonra benden başka kimse giriş (ctrl.alt.f7)de yapsa göremez ..şimdilik iyi teşekkürler umarım bir günlük falan değildir...

angel034

Üye
arkadaşlar bu casus programına ihtiyacım var biri bana yardımcı olsun lütfen.bu konularda cahilim.nasıl,nerden indirebilirim ve karşı pc ye nasıl gönderebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim çok önemli bu benim için teşekkürler.

tesekkurler arkadasım ama ben ındırdım kuramadan nortın alarm verdı.pc yı yeni aldım devam edıyımmı etmıyım mı