Casus dinleme programı

Sponsorlu Bağlantılar

cesuryılmaz

Üye
    Konu Sahibi
Casus dinleme programı
Merhaba arkadaşlar.. İnternette bir sürü telefon takip programı var mesela Mspy , Flexispy, howerwhatch.. Ufak bi apk dosyası bunlar.. Bu programları ücretsiz yapamaz mıyız... Birde Spy2me diye bi program var bu daha cracklanabilir gibi geldi bana. Usta arkadaşlara duyurulur..
 


mersimersi33

mersimersi33

Üye
Android sürümleri 5.0.2 Lp tan sonra oem kilidi uyguladı ayrıca gömülü yazılım kontrolcüsü ile rom un kontrolü sağlanıyor ancak dediğiniz işlem için casus prog. mevcut siteler var siz bunların apk lerini indirip yüklemesini yaparak sitemin sitesinden kontrolünü sağlayabilirsiniz ancak internet olmalı. ben 2.3.6 Gb sürümü için uygulama yapmıştım ancak dediğim gibi yeni sürümlere eklemek bilgisi az olan arkadaşlar için işlemler zor olacaktır
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Casus yazılım demek tüm girilen bakılan herşeyin bilgisini toplayıp aktarıp yada an be an aktaran demek. Şimdi bu yazılımları kötü niyetli kişiler ele geçirse ve siz de bunu ful sürüm diye yüklerseniz ne olur? Olacağı şudur ki tüm bilgileriniz yada bilgisini almak istediğiniz kişilerin hem hakkına girmiş olursunuz hemde başkaları bilgilerinizi edinmiş olur.
Tavsiyem bu tür hak ve tabi ki suç sayılabilecek bir olaydan uzak durunuz eğer durum ciddi bir konu ise parasını verip ful sürümünü satın almanız olacaktır.
İyi forumlar.
 


Üst Alt