m_kan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Casperin bilgisayarını kullananlar bilir aslında iyi bir marka telefonuda iyi olacaktır yani android olursa alınır özellikleri çok iyi
Aksine bende dahil bir çoğu bilgisayar konusunda iyi bir marka olmadığını düşünüyor.
evet bazı arkadaşlar kötü olduğunu söylüyor ama ben 2 bilgisayar aldım ikiside casper ve 5 senedir bir problem çıkardığını görmedim tek kötü tarafı notebookların kasası dandik sırf plastik
Aksine bende dahil bir çoğu bilgisayar konusunda iyi bir marka olmadığını düşünüyor.
evet bazı arkadaşlar kötü olduğunu söylüyor ama ben 2 bilgisayar aldım ikiside casper ve 5 senedir bir problem çıkardığını görmedim tek kötü tarafı notebookların kasası dandik sırf plastik
Casper’ın yeni modeli olan VIA A3216; 4.7” ekran, 1.2GHz hızında çalışan Qualcomm MSM8225Q işlemci, Android 4.1 işletimsistemi, 540 x 960 piksel çözünürlük, 2MP ön kamera, 8MParka kamera, 1GB RAM, 16GBhafız, MicroSDkart desteği, Bluetooth, Wi-Fi, LED flaş özeliği ile bizi karşılayan yeniakıllı, değiştirilebilir 3 farklı kapak seçeneği de sunuyor. Yenakıllı gücünü 2000mAh’lik bataryasından alıyor. Bir hafta içerisinde satışa sunulması beklenen Casper VIA A3216telefonun satış fiyatıise KDV dahil699 TL olarak belirlenmiş.
// ALINTIDIR //
Özelliklere bakalırsa fena durmuyor ... Test etmek lazım kullanılabilirliği ne kadardır acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede de 4 çekirdekli olacağı yazıyor
- - - Eklendi - - -
büyük bir ihtimalle gpusu adreno 203 olcak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede de 4 çekirdekli olacağı yazıyor
- - - Eklendi - - -
büyük bir ihtimalle gpusu adreno 203 olcak
adreno 203 diye yaziyormu biyerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?