Casper'dan uzak,durun!!!

Sponsorlu Bağlantılar

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Casper'dan uzak,durun!!!
Sa mubarekler. Media markhtdan casper via t_18m 8" tablet almıştık.,yaklaşık iki hafta sonra tabikide kırmızı,çizgi çıktı.,üstelik,vurma darbe bile almadan, hatta tableti,kullanmasına kutusuna koyuyordum. Bu akşam ise bi baktım cihaz açılmıyor ekran,parlıyor ama tık,yok. Recovry,açım derken ekran,5dk sonra kafayı yedi. Sonra sorunlu bir şekilde cihazın,Recover de açık,olduğunu fakat ekranın,sorunlu,olduğunu gördüm,ve şok oldum çok iyi,bakılmış bi tablet sebepsiz bozuldu üstüne aynı işlemci ve donanıma sahip reeder tabletden daha pahalı olmasına rağmen. Ben,3ay polypad kullandım,yere bilerek atdığım,halde sadece dokunmak,bozulmuştu. Siz siz olun casper almayın. Arkadaş casper all in ONE cihazındada klavye tuşlarının bozulduğınu,demişti ve. Başka bi,casper cihazın,hopariorumum bozulduğınu da belirteyim

Son olarak cihazı tamir ederlermi? Sizde gidin en,ucuza en,kaliteli ürünü yapan çin malî cihazları yönelin!

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Casper'ın donanımın ne kadar kötü olduğu zaten ortadaydı. Sizin durum da buna tuz olur.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
casperin hiçbirşeyi alınmaz zaten.o markanin gözümdeki degeri sıfır almayin aldirtmayin

bende hata yapip almistim.optimizasyon sorunlari oluyor cihaz kafayı yiyor birden. şimdi bozuk köşede yatıyor öylece elimdende çıkaramiyorum stresli olunca fırlatıyorum ara sıra yumruk atıyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: silivriserdar, phasan, snapdroid ve 1 kişi daha
mhtbb65

mhtbb65

Üye
Casperin adi bile güven vermiyor

• Beğen

Emre

Üye
Geçmiş olsun.

• Beğen
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Saolun bugun mediamarkt a verdim

smh60

smh60

Üye
Geçmiş olsun asla tavsiye etmediğim markaların başındadır kendisi

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Bütün öyle bi olay yaşadımki..
Bana yaklaşık 1-2 gün önce mesaj attılar. Gelin cihazı alın tutar 0tl bende gittim aldım ordan biyerde daha bide pazar günü Üsküdar'dan Sultanbeyli'ye o trafikle siz düşünün. Cihazı yolda bi baktım ekran 10dk sonra yine bozuldu dikkat ettim ekran değişmemiş eski parmak izleri ve jelatin duruyordu. bende 1saatde eve gideceğime 3 saat trafikte cihazı geri verecem diye uğraştım ve cihazı verdim. Ürünü değiştirmeye çalıştım? Sonuç mu elde var b#k. Bi numarayı arayıp olayı anlatacam

phasan

phasan

Üye
Bende hiç tavsiye etmem

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Geçmiş olsun.

• Beğen
mhtbb65

mhtbb65

Üye
Abi bakma internet teki indirime yada özelliklere. Arastirmadan bilmeden. Almayın.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Garantisi Yokmu ?

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Geçmiş olsun tablet alırken özellikle, Donanım ve yazılım olarak sorun çıkarmayan modellere yönelmek ve yedek Parça da sorun yaşamayacağımız bir marka seçmek gerek. Başta apple, Samsung, ASUS gibi markalar tavsiye edilir.

• Beğen
Tepkiler: snapdroid ve androfilex
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Samsung vardı aynı paraya donanım olarak iki kat beter zaten,samsung romlarda aram yoktu bende şansımı,bunla denedim. Garanti var hatta alalı iki hafta oldu

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
eflatun987

eflatun987

Üye
Casper markali urun satan bir kaç yerde dikkatimi çekti. Bilgisayar ( masa ustu ) 8 urun hediye veya diz ustu 6 urun hediye diye nerdeyse A2 boyutunda afis gibi reklam yaparak satmaya çalisiyorlar. Bu durum bence komik. ve bir o kadarda musterileri yolunacak kaz gibi goruyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mhtbb65, snapdroid ve silivriserdar
snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
İnanışmayacak kadar komik. Dalga geçtiğini bile sandım

snapdroid

snapdroid

Üye
    Konu Sahibi
Onun bunun... Aldıgım yer numara verdi bunu,arayın diye. Bende arayıp dedim bunun parasını,bana verin felan adam,gibi anlattım. Yok vermeniz felan anca aynısıyla değişiriz. Mediaöarkth dedi biz para vermeyiz casper dedi ben para vermem.

phasan

phasan

Üye
Casper hep sorunlu

Üst Alt