snapdroid
Üye
Casper'dan uzak,durun!!!
Sa mubarekler. Media markhtdan casper via t_18m 8" tablet almıştık.,yaklaşık iki hafta sonra tabikide kırmızı,çizgi çıktı.,üstelik,vurma darbe bile almadan, hatta tableti,kullanmasına kutusuna koyuyordum. Bu akşam ise bi baktım cihaz açılmıyor ekran,parlıyor ama tık,yok. Recovry,açım derken ekran,5dk sonra kafayı yedi. Sonra sorunlu bir şekilde cihazın,Recover de açık,olduğunu fakat ekranın,sorunlu,olduğunu gördüm,ve şok oldum çok iyi,bakılmış bi tablet sebepsiz bozuldu üstüne aynı işlemci ve donanıma sahip reeder tabletden daha pahalı olmasına rağmen. Ben,3ay polypad kullandım,yere bilerek atdığım,halde sadece dokunmak,bozulmuştu. Siz siz olun casper almayın. Arkadaş casper all in ONE cihazındada klavye tuşlarının bozulduğınu,demişti ve. Başka bi,casper cihazın,hopariorumum bozulduğınu da belirteyim
Son olarak cihazı tamir ederlermi? Sizde gidin en,ucuza en,kaliteli ürünü yapan çin malî cihazları yönelin!
Son olarak cihazı tamir ederlermi? Sizde gidin en,ucuza en,kaliteli ürünü yapan çin malî cihazları yönelin!