Telefon Tavsiyesi casper via v4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
casper via v4
Arkaşlar almayı düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla saf android kullanılmış. Fikirleriniz nedir. Fiyatı hakkında yorumlar ve gmd ile ilgili kıyaslamalar hariç.

anilari35

anilari35

Üye
gmd serisinden bir cihaz düşünmüyorsan dark ın cihazlarına bak onada yok dersen o fiyata alınabilecek bir cihaz performans hakkında inceleme videolarına bakabilrisn

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Dark dediğin modeli bilmiyorum. Bugün bir yerde gördüm telefonu inceleme fırsatım olmadı sıfır olduğu için kapalıydı. Görüntü olarak çok hoş ama işte ekran netliği filan nasıl acaba. Gmd ye gelince hakkında çok fazla şikayet var özellikle garanti konusunda. İkl onu düşündüm ama aynı dertten o kadar çok kişinin canı yanmış ki vazgeçtim. Casperin ismine güveniyorum sadece.

dejavu178

dejavu178

Üye
kimse casper önermiyor, her ne kadar laptoplarını önermiyolarsa bunu da önermiyolar.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Biraz daha koy ustune s3 al. Via v4 iyi degil.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlara baktım genelde herkes alınmaz diyor ama pahalı olduğu için, samsung kullanmam artık. En son s4 vardı bende şu anda l820 var memnunumun zaten. İkinci bir telefon alacağım android olmasını istiyorum. Aklımdan ilk hemen gmd oldu aslında fakat dediğim gibi onun hakkında da çok fazla şikayet olduğunu gördüm. Şimdi bu telefonu düşünüyorum fakat genelde bu paraya alınmaz denilmiş. Fakat dikkat ettim alınmaz diyenlerin çoğu daha telefonu yakından bile görmemiş. Casper telefonu daha önce kullananlar ise alınır diyor. Kafam çok karıştı.

Invoke

Invoke

Üye
Özelliklerine baktım aslında 650-750 olsaydı önerirdim ama 1.000Lira için pahalı bence, ben olsam almazdım. Az daha ekler Nexus 5 alırdım, ekleyemiyorsam Nexus 4 alırdım.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Özelliklerine baktım aslında 650-750 olsaydı önerirdim ama 1.000Lira için pahalı bence, ben olsam almazdım. Az daha ekler Nexus 5 alırdım, ekleyemiyorsam Nexus 4 alırdım.
telefonu aldım inceledim gerçekten sağlamlık hissi veriyor. Çok güzel yapılmış. Ama işte açıp incelemek kısmet olmadı. Nasıl çalıştığını da bir gırsem. Ya aslında fiyat alarak gmd ile kıyaslanıyor ama aralarında kamera işlemci ve malzeme farkı bunları da düşünmek lazım. Keşke kullanmış biri denk gelse de fikir verse ona göre davransam. Özellikle tasarım gerçekten hoş olmuş. Ama işte sadece tasarım ile iş bitmiyor. Kafam arap saçı gibi oldu harbiden

Invoke

Invoke

Üye
telefonu aldım inceledim gerçekten sağlamlık hissi veriyor. Çok güzel yapılmış. Ama işte açıp incelemek kısmet olmadı. Nasıl çalıştığını da bir gırsem. Ya aslında fiyat alarak gmd ile kıyaslanıyor ama aralarında kamera işlemci ve malzeme farkı bunları da düşünmek lazım. Keşke kullanmış biri denk gelse de fikir verse ona göre davransam. Özellikle tasarım gerçekten hoş olmuş. Ama işte sadece tasarım ile iş bitmiyor. Kafam arap saçı gibi oldu harbiden

Fiyat olarak neden GMD ile kıyaslanıyor? GMD'ye göre pahalı bir cihaz. Halbuki ikisi de PowerVR544 GPU kullanıyor. GMD'de MT6589 CPU var, V4de MT6589T varmış. Aradaki farkı ne yazık ki bilmiyorum. Bilen varsa yazsın ama fiyat farkını hakkeden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Nexus 4 almak daha mantıklı olurdu bence.

• Beğen
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
V4 işlemcisi daha hızlıymış onu araştırdım. İşlemci arasındaki fark bu. V4 saf android kullanmış.birde işte samsunga ait bazı özellikleri var. Ekranın baktıkça açık kalması,başka tarafa bakınca güç tasarrufu mıduna girmesi vs. Birde gmd işlemcisi. 1.2 , v4 işlemcisi 1.5 ghz hızında olması farkı var.

Invoke

Invoke

Üye
V4 işlemcisi daha hızlıymış onu araştırdım. İşlemci arasındaki fark bu. V4 saf android kullanmış.birde işte samsunga ait bazı özellikleri var. Ekranın baktıkça açık kalması,başka tarafa bakınca güç tasarrufu mıduna girmesi vs. Birde gmd işlemcisi. 1.2 , v4 işlemcisi 1.5 ghz hızında olması farkı var.

Onlar basit farklar.

• Beğen
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Yani orası öyle tabi. Yalnız işte casper gmd den daha güvenilir geliyor.

Invoke

Invoke

Üye
Yani orası öyle tabi. Yalnız işte casper gmd den daha güvenilir geliyor.

Neden gmd ile karşılaştırıyorsunuz? 1.000Lira çok değil mi bu cihaz için? Nexus 5/4 alın, derim.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Neden gmd ile karşılaştırıyorsunuz? 1.000Lira çok değil mi bu cihaz için? Nexus 5/4 alın, derim.
aslında ben karşılaştırmıyorum genelde hep onunla kıyas yapılmış aynı özelliklere sahip olupta daha pahalı olduğu için. Fakat nedense bana gmd çürük hissi veriyor her an arıza yapacak bir cihazmış gibi geliyor. Nexus konusuna gelince ben taksitli alacağım telefonu ve alacağım yerde nexsus yok.

Invoke

Invoke

Üye
aslında ben karşılaştırmıyorum genelde hep onunla kıyas yapılmış aynı özelliklere sahip olupta daha pahalı olduğu için. Fakat nedense bana gmd çürük hissi veriyor her an arıza yapacak bir cihazmış gibi geliyor. Nexus konusuna gelince ben taksitli alacağım telefonu ve alacağım yerde nexsus yok.

Başka yerlere bakardım ben yine de yok diye gidip almazdım, kendi kararınız. Bence 1000lira çok bu cihaza.

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Aslında fiyatına çok dememizin sbebi gmd telefonun daha ucuza satılıyor olması. Yoksa bu telefon da s3 ile aynı özelliklere sahip. Mesela s3 ün çıkışı fiyatı aklınızda mı. Eğer gmd olmasaydı bu özellikler e bu fiyat çok iyi derdik sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Aslında fiyatına çok dememizin sbebi gmd telefonun daha ucuza satılıyor olması. Yoksa bu telefon da s3 ile aynı özelliklere sahip. Mesela s3 ün çıkışı fiyatı aklınızda mı. Eğer gmd olmasaydı bu özellikler e bu fiyat çok iyi derdik sanırım.

Ama S3 çıkalı 2 yıl oluyor, çıkış fiyatıyla karşılaştırmak ne kadar doğru?

• Beğen
nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Aslında fiyattan ziyade performans ı merak ediyorum ben. Kararsız kalmak çok kötü bir durum.Birde şu var casper kullanıcı yorumlar hep olumlu yönde.

dejavu178

dejavu178

Üye
bugün çok kısa bir süre inceledim telefonu tasarım olarak beğendimde ne bileyim casper sonuçta dört bi tarafta her türlü şikayetleri var. discovery elit çıkacakmış hem 200 lira daha ekleyip alabilirsin

nsren

nsren

Üye
    Konu Sahibi
Ne dersiniz bilmiyorum ama gittim gmd aldım ;);) neden casper almadığıma gelince ekranın altında alışık olduğumuz tuş takımı yok. Onun yerine dijital tuşlar koyulmuş ekrana ve nerdeyse ekranın 1cm lik bölümü resmen gitmiş. İkinci etken ise ben sürekli rom yüklerim ve geliştirici Programlar kullanırım (gravity box,luck pat her ) gibi. Bunlar için malum rot gerekli ve casper a destek olmayacağını da varsayarsak bununları yapmanın neredeyse imkansız olduğunu düşündüm 800 e 12 ay taksitli siyah gmd 16 gb aldım. Eee boşa dememişler büyük lokma ye büyük söz konuşma diye :):)

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve bahaddin53
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt