telefonu aldım inceledim gerçekten sağlamlık hissi veriyor. Çok güzel yapılmış. Ama işte açıp incelemek kısmet olmadı. Nasıl çalıştığını da bir gırsem. Ya aslında fiyat alarak gmd ile kıyaslanıyor ama aralarında kamera işlemci ve malzeme farkı bunları da düşünmek lazım. Keşke kullanmış biri denk gelse de fikir verse ona göre davransam. Özellikle tasarım gerçekten hoş olmuş. Ama işte sadece tasarım ile iş bitmiyor. Kafam arap saçı gibi oldu harbidenÖzelliklerine baktım aslında 650-750 olsaydı önerirdim ama 1.000Lira için pahalı bence, ben olsam almazdım. Az daha ekler Nexus 5 alırdım, ekleyemiyorsam Nexus 4 alırdım.
telefonu aldım inceledim gerçekten sağlamlık hissi veriyor. Çok güzel yapılmış. Ama işte açıp incelemek kısmet olmadı. Nasıl çalıştığını da bir gırsem. Ya aslında fiyat alarak gmd ile kıyaslanıyor ama aralarında kamera işlemci ve malzeme farkı bunları da düşünmek lazım. Keşke kullanmış biri denk gelse de fikir verse ona göre davransam. Özellikle tasarım gerçekten hoş olmuş. Ama işte sadece tasarım ile iş bitmiyor. Kafam arap saçı gibi oldu harbiden
V4 işlemcisi daha hızlıymış onu araştırdım. İşlemci arasındaki fark bu. V4 saf android kullanmış.birde işte samsunga ait bazı özellikleri var. Ekranın baktıkça açık kalması,başka tarafa bakınca güç tasarrufu mıduna girmesi vs. Birde gmd işlemcisi. 1.2 , v4 işlemcisi 1.5 ghz hızında olması farkı var.
Yani orası öyle tabi. Yalnız işte casper gmd den daha güvenilir geliyor.
aslında ben karşılaştırmıyorum genelde hep onunla kıyas yapılmış aynı özelliklere sahip olupta daha pahalı olduğu için. Fakat nedense bana gmd çürük hissi veriyor her an arıza yapacak bir cihazmış gibi geliyor. Nexus konusuna gelince ben taksitli alacağım telefonu ve alacağım yerde nexsus yok.Neden gmd ile karşılaştırıyorsunuz? 1.000Lira çok değil mi bu cihaz için? Nexus 5/4 alın, derim.
aslında ben karşılaştırmıyorum genelde hep onunla kıyas yapılmış aynı özelliklere sahip olupta daha pahalı olduğu için. Fakat nedense bana gmd çürük hissi veriyor her an arıza yapacak bir cihazmış gibi geliyor. Nexus konusuna gelince ben taksitli alacağım telefonu ve alacağım yerde nexsus yok.
Aslında fiyatına çok dememizin sbebi gmd telefonun daha ucuza satılıyor olması. Yoksa bu telefon da s3 ile aynı özelliklere sahip. Mesela s3 ün çıkışı fiyatı aklınızda mı. Eğer gmd olmasaydı bu özellikler e bu fiyat çok iyi derdik sanırım.