casper kullananlar bakabilr mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
    Konu Sahibi
casper kullananlar bakabilr mi
bir notebook almakistiyorum ama 1.200 tl den fazla veremiyeceğim için casper düşünüyorum kimse casperleri önermiyor kullanan bir arkadaş varsa bu notebook lar hakkında düşüncesi nedir dışta kullanılan mazeme gibi kalitesi hakkında bir yorum yapabilir mi

teşekkürler

kol@j

kol@j

Üye
benim kardeşimde vardı casper güya son modeldi ama basit bir oyunu bile kaldıramıyordu..

illa ki ucuz olsun diyorsan... exper tavsiye ederim...

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Casper Nirvana kullanıyorum ben gayette memnunum aklına gelebilecek tüm oyunları da kaldırdı şu ana kadar dış mazemesi de oldukça iyi siyah parlakımsı dış yüzeyi gayet hoş duruyo biraz fazla toz oluyo tabi siyah olduğu için :)

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
    Konu Sahibi
ben de araştırdım ve yeni modellerde sorun olmadığını öğrendim kullananlar memnunmuş ve bir bilgisayarcı arkadaşımla konuşutum eskiden yaptığı yanlışlardan dolayı pek sevilmiyor dedi ben de gidip casper notebook ları inceledim be hafta sonu satın alırsam detaylı bir inceleme yazısı yazmıyı düşünüyorum

ozankalender

ozankalender

Üye
Aman haa kardesım uzak durr ben aldım basım yandıı senınde basın yanmasın googleye casper sorun yaz bak nekadar kısı mahrum... Servısı cok berbatt ınankı parana yazık yenı konu eklıyorum bak basımdan gecene..

cemil 14

cemil 14

Üye
casper nirvana kullanıyoorum 3gb ramvarr hertürlü oyunu kaldırıyor casper kimse beyenmiyor ama encok satan markada casper sanırım

BuBAsTiS

BuBAsTiS

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok araştırdım ve bir casper aldım tanıdık bir bilgisayarcı ya da sordum o da önerdi çünkü casper 2011 de tüm kadrosunu değiştimiş ve intelin türkiye ortaklarından olmuş
ben de gittim bir casper notebook aldım 4 gb ram atı hd 5650 ekran kartlı i5 480 m işlemcili windows 7 home premium olan bir pc denediğim tüm oyunları ayarda kaldırdı şimdi crysis 2 yi ayarlarda oynuyorum pc de hiç bir kasma olmuyor hatta bazen oyun sırasında facebook a bile giriyorum o kadar iyi bir bilgisayar çok ısınmıyor ama ben oyun amaçlı kullandığım için notebook soğutucu kullanıyorum ve şuana kadar hiçbir soruna rastlamadım bakalım gelecekte ne olucak ...

YuMi__YuMi

YuMi__YuMi

Üye
tercıhım asus

yusufcan22

Üye
benimde tercihim asus nerdeyse bütün donanımlarını kendisi üretiyor. Haliyle uyum sorunu sıfır. Casper kullanıyorum. Iki yıl oldu alalı 4 gb ram çift çekirdek 2.4 ghz garantisi gecen ay bitti. Fandan gelen ses artmıştı gönderdim temizlemisler ses azalmış hdd arızalı imis bana sormadan arşivimi hiçe sayıp yeni hdd takmislar sağlık olsun dedim. Batarya şarj tutmaz olmuştu benim hatam ama biliyorum değiştirdiler win 7 cd istedim hem 32 hem 64 bit geldi. Ben casper. Cok sevdim oda beni sevdi iyiyiz yani sorun yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt