Casper Direksiyon Seti - Acil

Sponsorlu Bağlantılar

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
Casper Direksiyon Seti - Acil
Casper Twin Turbo Supreme 2 direksiyon setim var. Babam yıllar önce almıştı :ehe . Daha dün açtım Dirt 3 oynadım. Ama bugün direksiyonu her takışımda "Bu bilgisayara takılı USB aygıtlarından birisi çalışmadığından Windows bu aygıtı tanıyamıyor" diyor.
sabahtan beri araştırıyorum. Direksiyon setinin Windows 7 driver'ı olmadığını öğrendim.
Aklıma takılan madem driver yok çalışmıyor ben dün nasıl oynadım?
Madem oynanabiliyor peki şu an niye oynayamıyorum?

Konunun aciliyeti ise şudur; eğer direksiyonun bilgisayarımda çalışmayacağı kesinse yeni direksiyon setine bakacağım. Şimdiden teşekkürler...

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Öncelikle bu gibi cihazları taktığınız zaman otomatik olarak bazen, İşletim Sistemi bunu tanıyabilir ve belirli bir zaman dilimi içerisinde cihazınız işlev görür. Bu şanstır ve özellikle USB Portu ile ilgili bir durumdur. Zaten kullandığınız bu direksiyon seti, sadece Windows XP uyumluluğuna sahiptir. Çünkü Windows XP'de bu gibi cihazlar tak ve kullan yöntemi ile Driver'sız işlev görür. Yani Windows XP tarafından bu, otomatik olarak tanınır. BIOS'a bağlı olarak tanınmaz ise o zaman gerekli Driver kurulur.

Eğer USB Portu çalışmıyorsa, buna bağlı olarak bozuk demektir ve herhangi bir yanıt vermez. Birden çok USB 2.0 Portuna sahipseniz, cihazı farklı USB Portlarına takın ve bu şekilde deneyin.

Direksiyon setini alırken, mutlaka tüm İşletim Sistemleri ile uyumlu olanı alın.

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu gibi cihazları taktığınız zaman otomatik olarak bazen, İşletim Sistemi bunu tanıyabilir ve belirli bir zaman dilimi içerisinde cihazınız işlev görür. Bu şanstır ve özellikle USB Portu ile ilgili bir durumdur. Zaten kullandığınız bu direksiyon seti, sadece Windows XP uyumluluğuna sahiptir. Çünkü Windows XP'de bu gibi cihazlar tak ve kullan yöntemi ile Driver'sız işlev görür. Yani Windows XP tarafından bu, otomatik olarak tanınır. BIOS'a bağlı olarak tanınmaz ise o zaman gerekli Driver kurulur.

Eğer USB Portu çalışmıyorsa, buna bağlı olarak bozuk demektir ve herhangi bir yanıt vermez. Birden çok USB 2.0 Portuna sahipseniz, cihazı farklı USB Portlarına takın ve bu şekilde deneyin.

Direksiyon setini alırken, mutlaka tüm İşletim Sistemleri ile uyumlu olanı alın.

Yorumunuz için teşekkürler. Diğer USB portlarını da denedim fakat sonuç hep aynı. Direksiyonun ışıkları yanıyor ama tepki yok ve 1 dakika kadar sonra yine uyarı veriyor.
İşletim sistemime uygun olmamasının sebebi direksiyonun çok eskiden alınmış olması.

Yani çözüm yok ve ben bu direksiyonu bir XP kullanıcısına satmak sanırım. Yani bundan başka bir şey yapamam.

mobilegeek

mobilegeek

Üye
Bence yeni bir tane al zaten fosil olmuş o. :evet:

bthn_997

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
Sana Direksiyonda tek marka önerim var Logitech Model olarak ise 100tl ye momo alabilirsin 50 tl ye de Formula Feedback ama 2. el olmak kosulları ile.