Casillas: "İlk gol ofsayt olabilir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Casillas: "İlk gol ofsayt olabilir"
Real Madrid, dün akşam deplasmanda Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih'e 2-1 kaybetti. Kaleci Iker Casillas, bu maçtan sonra görüşlerini dile getirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan demecine göre Casillas, Bayern Münih'in 17. dakikada Franck Ribery ile bulduğu golde Gustavo'nun konumunun kendisini rahatsız ettiğini ve ofsayt olabileceğini dile getirdi.

"Ribery'nin attığı golde olay çok hızlı gelişti ve bu yüzden ofsayt olabileceğini ilk başlarda göremeyebilirsizi" diyen Casillas, karşılaşmanın diğer kısımlarını da değerlendirdi. Iker, "İkinci yarıda şansımızı yükseltecek golü atmayı başardık ancak Bayern Münih'in son golüne engel olamadık." dedi ve her şeyin Madrid'de belli olacağını dile getirdi.

Başarılı kaleci, bu hafta sonu Barcelona karşısında ligde çok önemli bir maça çıkacaklarını da hatırlatarak, "Bayern Münih ile oynayacağımız rövanş öncesinde düşünmemiz gereken bir El Clasico var. Bu maç her iki takım için de önemli ancak şampiyonluk yarışında çok büyük bir belirleyiciliği bana göre olmayacak" dedi.

Real Madrid Cumartesi akşamı Barcelona'ya konuk olacak, ardında da Çarşamba gecesi Santiago Bernabeu'da Bayern Münih ile karşılaşacak.
 


atoubo

atoubo

Üye
Rövans kesin Realin zaten birakmaz
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orası belli olmaz bayern ümitlendi bi özgüven geldi adamlara bu avantajı bırakmıyacaklarını düşünüyorum zaten kendi liglerinde iddaları bitti sadece şampiyonlar ligine odaklanmış durumdalar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt