Carvalhal'in Deparı sakatlanmasına neden oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Carvalhal'in Deparı sakatlanmasına neden oldu
Fi Yapı İnönü Stadı'nda 24 Ocak Salı günü oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Siyah Beyazlı takım, 90 artı 6. dakikada Egemen'in attığı gol ile 3-2 galip ayrılmıştı. Müsabakada 2 kez geriye düşen Beşiktaş, uzatma dakikalarında attığı gol ile 3 puanı kazanırken, futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşamıştı.

Egemen'in attığı gol sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal da yedek kulübesinde bulunduğu yerden ani bir hareketle koşmaya başlamış ve yaklaşık 100 metrelik mesafeyi koşarak oyuncularının sevincine ortak olmuştu. Türk futbolunda çok fazla şahit olmadığımız bu gol sevinci maçın ardından büyük yankı uyandırmıştı. Türk ve Portekiz basınında Carvalhal'ın bu sevinci üzerine birçok yorumlar yapılmıştı. Hatta Portekiz basınında Carcalhal'ın yaptığı bu gol sevincinin ülkenin en ünlü teknik adamı Jose Mourinho'nun geçmiş yıllarda yaptığı gol sevinçlerini andırdığı hatırlatılmıştı.

CARVALHAL'IN YAPTIĞI BU KOŞUDA SAĞ ARKA ADELESİNDE YIRTIK OLUŞTUĞU ÖĞRENİLDİ

Maçın ardından soyunma odasına giden Carlos Carvalhal'ın tatsız bir olay yaşadığı öğrenildi. Golün ardından ani bir hareketle koşmaya başlayan Portekizli teknik adamın soyunma odasında sağ arka adalesinde ağrı hissettiği ve yapılan kontrolü sonrası adalesinde yırtık meydana geldiği öğrenildi.

Carvalhal'ın 100 metrelik deparı sonrası sağ arka adalesinden yaşadığı sakatlığın tedavisine başlandığı belirtilirken, dün özel işleri için ülkesine giden Portekizli teknik adamın İstanbul'a döndükten sonra kontrolden geçirileceği kaydedildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt