Carterdan İyi Başlangıç

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Carterdan İyi Başlangıç


NBA’de takımlar yeni sezon öncesi hazırlık maçlarıyla hazırlıklarını sürdürüyorlar. Pazartesi gecesi oynanan maçta Dallas Mavericks sahasında karşılaştığı Orlando Magic’e 110-105 yenildi.
Hidayet Türkoğlu’nun ayrılması, Vince Carter, Jason Williams, Brandon Bass ve Matt Barnes gibi isimlerle anlaşılmasının ardından Florida ekibinin yeni sezonda ne yapacağı çok merak edilmekteydi. Yeni takımındaki ilk ciddi hazırlık maçında Vince Carter takımının en skorer ismi olurken Dwight Howard double double istatistiklerini bu maçta da devam ettirdi. Magic’in geçtiğimiz sezon yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri olan bench katkısının ise çözüme kavuşmak üzere olduğunun sinyalleri Mavericks karşısında verildi.
Orlando’da Vince Carter 3/12 üç sayı isabet yüzdesine rağmen 21 sayı ile takımın en skorer ismi oldu. Rashard Lewis 18 sayı, Dwight Howard 17 sayı, 11 ribaunt, 3 blok, kenardan gelen oyunculardan Matt Barnes 16 sayı, 4 ribaunt, Brandon Bass 16 sayı, 6 ribaunt, 3 blok ile oynadı. Bir sezonluk aranın ardından bu sezon yeniden potalara ‘Merhaba’ diyen Jason Williams ise 4 sayı, 4 ribaunt, 6 asist ile maçı tamamladı.
Shawn Marion, Josh Howard ve Tim Thomas gibi aslarından yoksun Dallas Mavericks’te Dirk Nowitzki 23 sayı, 6 ribaunt ile ilk beşte maça başlayan oyuncular arasında sayı kategorisinde çift hanelere ulaşan tek isim olurken Drew Gooden 18 sayı, 6 ribaunt, Juan Barea 17 sayı ve Jason Terry 13 sayı ile oynadılar.
Gecenin diğer maçında ise Detroit Pistons sahasında Miami Heat’i 87-83 mağlup etti.
 

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
4
Görüntüleme
501
Akıncı
doctorrr
Cevap
2
Görüntüleme
420
Amaru Shady
Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
418
Amaru Shady
Akıncı
Cevap
9
Görüntüleme
537
Amaru Shady
Akıncı
Cevap
3
Görüntüleme
441
Akıncı


Üst Alt