" Çarşı " Tişörtüne Dayak !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
" Çarşı " Tişörtüne Dayak !
Bursa şehirlerarası otobüs terminalinde, 18 yaşındaki Hüsnü Aydın adlı Bursaspor taraftarı, üzerinde "Çarşı" yazan siyah beyaz Beşiktaş tişörtü giyen 21 yaşındaki Abdurrahim Akyol'a kafa atarak darp etti. Akyol'un şikâyeti üzerine gözaltına alınan Aydın, "Bir anlık öfkenin kurbanı oldum" dedi.

Olay, dün Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Kocaeli'den Balıkesir'e gitmek üzere yola çıkan ve üzerinde "Çarşı" yazan siyah beyaz Beşiktaş tişörtü giyen Abdurrahim Akyol, otobüsün Bursa'da mola verdiği sırada, tanımadığı bir kişinin yanına gelerek "Bu tişörtü Bursa'da giyemezsin kardeşim" dedikten sonra kafa attığını bildirerek polis merkezine başvurdu.

Akyol'un şikayeti üzerine hareket geçen Terminal Polis Merkezi ekipleri çevrede yaptığı araştırmada olayı gerçekleştiren Hüsnü Aydın'ı gözaltına aldı. Yaptığı hareketten pişman olduğunu söyleyen Hüsnü Aydın "Bursaspor taraftarıyım bir anlık öfkemin kurbanı oldum" dedi.

Abdurrahim Akyol'un şikayeti üzerine Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Hüsnü Aydın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ah böyle biri , bana böyle denk gelmez mi ? Giydiğim formayı ona da giydiririm o zaman..:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1672386' Alıntı:
Ah böyle biri , bana böyle denk gelmez mi ? Giydiğim formayı ona da giydiririm o zaman..:)

Adana Demir formasını mı? :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nekadar saçma ve cahil....

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Ali duymasın! Bir formada sana giydirir.:ehe

Turkcell Süper Lig'de olan bir takımın formasını isterim Adana takımlarını tanımam. :kop: Ama isterse ben ona Gaziantepspor forması giydiririm (hediye ederim manasında:)) :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Benim de bir sürü beşiktaş tişörtum var ama utançttan giyemiyorum :ehe yaşım ufak diye çok laf söyleyen oluyo ama boydan kazanıyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt