^^^^Çarşı Kapansın Mı Kapanmasın Mı?^^^^

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NobLe

NobLe

Üye
    Konu Sahibi
^^^^Çarşı Kapansın Mı Kapanmasın Mı?^^^^
ARKADAŞLAR ÇARŞIYI KAPATIYOLARMIŞ BEN GALATASARAYLIYIM AMA ÇARŞININ KAPANMASINI İSTEMİYORUM BU NEDENLE SİZLERİ İMZA TOPLAMAYA ÇAGIRIYORUM AŞAGIDAKİ LİNKTEN SİZDE İMZAYA KATILIN ENGELLEYEMESEKTE Bİ ÇÖZÜM YOLU OLABİLİR ASLINDA.....!!!

:deal:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
bencede kapanmasın sınıfta konuşacak bişey kalmaz :ehe

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bencede kapanmasın

ouSahin

ouSahin

Üye
ben kapanmasın desem sanki kapanmıcak...

ama bir takım taraftarsız agaçsız ülke gibidir:) kapanmasın:)

_KadirşinaS_

Üye
Kapanmasın ya.En delikanlı taraftar gurubuydu (istisnalar hariç, zaten kadide de pek onları sallamaz) :D:D:D

blackmetalic

blackmetalic

Üye
çarşı kendini çoktan pes etti biz ne desek artık boş........

karides

Üye
Çarşı, başta "Alen" olmak üzere, çok ama çok sevdalı Beşkitaşlılar tarafından kurulmuştur. Kuruluşunun tek amacı örgütlenerek takımı daha iyi motive etmektir. Ayrıca, bu duyarlı arkadaşlarımız sayesinde çok duyarlı bir sivil toplum hareketine dönüşmüştür.

Ancaaaaaaaaaaaak;
Bir süre sonra Çarşı önlemez şekilde büyümeğe başlamış ve kontrolden çıkmıştır. Bu arada tarihi bir hata yaparak 2004-2006 yılları arasında koşulsuz olarak Demirören'e destek vermişlerdir. Bedava bilet vermediği için Demirören'in tahrikleriyle Bilgili'yi adeta kovan Çarşı, nedense Demirören'e son derece tahammülkâr davranmıştır. Milletin karaborsada 200-250 YTL verdiği tribüne,Demirören torpiliyle bedava girdikleri ve bu nedenle sutukları (yani sus payı aldıkları) söylentileri, yaklaşık bir buçuk sene önce gencecik bir çocuğun bu uğurda stadyum içinde öldürülmesiyle ayyuka çıkmıştır. Çarşı aslında ruhunu satımştır bir süre sonra, Alen ve arkadaşlarından bağımsız olarak. Alen ve arkadaşları ise artık kontrol edemledikleri bu grubu mecburen dağıtmak zorunda kalmıştır. İşte gerçek Beşiktaşlılık budur. Alen ve kafa takımına sözüm yok. Ama ülkemde herkes bu şekile duyarlı olsa keşke.
Kangrenleşmiş bacağın kesilmesi gerekiyordu ve kesildi arkadaşlar.

Genç arkadaşlarımız stadyumdaki o tabloya adeta hayran kalıyorlardı; ancak unutmasınlar ki Beşiktaş Çarşı'nın da üstündedir. O güzel görüntülerine arkasında basiretsiz ve beceriksiz bir yönetimin işbirlikçisi vardı sadece.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
helal olsun bir gsli tarafından bu konu acılması besiktas acıısından onur verici bi durum tabiki carsıyı sevıyoruz carsısız besiktas bir hic (ZEVKLER VE RENKLER TARTISILMAZ)

FerreT

FerreT

Üye
Çarşı,Karidesede karşı :)

kralzaza

Üye

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
hayırlısı neyse o olsun

hackerby17

hackerby17

Üye
carsı Pazara karsı :) kapanması ıyı olmaz konusulacak bıseyımız kalmaz :) ben gs liyim hiç olmassa besiktaslı babam hala 1998 tekı gs - chelsea macındakı 5 golü bana söyleyemıo :) Carsı 8e ragzı 9a karsı :)

8TæŞ

ademvehavva

ademvehavva

Üye
EN İYİSİ ÇARŞI PAZAR YAPILSIN.!:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt