Çarpıcı Makyaj Trendi | Etkileyici Makyaj Modası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çarpıcı Makyaj Trendi | Etkileyici Makyaj Modası
2011 makyaj modası, 2011 makyaj modelleri, 2011 makyaj trendleri, güzel makyaj örnekleri, güzel makyaj yapmanın püf noktaları, nasıl makyaj yapmalıyım, yeni makyaj modelleri

2011 sezonunda makyajınız ile etkileyeci bir güzelliği yakalamak istiyorsanız eğer bu önerileri dikkate almanızda fayda var. 2011 ilkbahar yaz sezonunda çarpıcı gözler ve etkileyici dudaklar ön planda olacak. Sizlerde bu modaya ayak uydurarak güzelliğiniz ile herkesi büyüleyin. Makyajınız ile yeniliğe ayak uydurun ve tadını çıkarın. İşte dikkat etmeniz ve yapmanız gerekenler;
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Göz: Sıradan renkleri bir kenara kaldırın. Dediğim gibi şimdi yenilik zamanı... Biraz daha parlak ve enerji veren renkler makyaj koleksiyonunuzda mutlaka yer almalı. Tropik meyve renklerini deneyin. Örneğin, sarı, turunve ve yeşil gibi... Göz kapağınıza açık renkte far sürün. Daha sonra ise parlak renkteki farınız ile gölgeler yapın.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Dudak: 2011 sezonunda mürdüm dudaklar moda. Bu renk dişlerinizi daha da beyaz göstererek gülüşünüze ışıltı katacak. Renksiz parlatıcıları kullanmak yerine mürdüm renkli ruj ile farklılığa adım atın. Eğer rengin çok koyu olduğundan şikayetçi iseniz dudağınıza önce nemlendirici daha sonra ruj sürün. Bu şekilde daha hafif bir renk yakalayacaksınız.

Pırıltı: ışıltılı bir güzellik için, göz kağaı ve kaş altına, kirpik diplerine beyaz renkli parlak pırıltılı bir far uygulayın. Bu şekilde, çarpıcı bakışları yakalayacaksınız. Göz pınarına ise sedefli beyaz kalem çok uygun olacaktır.


Yaz makyajının en can alıcı makyajı ise ıslak görünümdür.Buna çok dikkat edin.
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt