carolingia TTF Font

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
carolingia TTF Font
carolingia TTF Font tam uyumludur.

Ekli dosyalar

Tepkiler: jatvalca, ahmetyilmazas4, n000k ve 1 kişi daha
tr karekter destegi yok yine de

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla denemedim kardeş ama pc de bakınca bütün harfler görünüyo sadece ı yok yerine i war onun dışında bütün tr harfler war ama sorunluysa hatamızı telafi edelim başka bir font ekleyip konuyu değiştirdim bunda sorun yok tam uyumludur.

Ekli dosyalar

BOZ_1903

Üye
font silinmior !!!!!!! bu nası bişey yaaa hayırdır ilk defa bu font da bole bişeyle karşılaştım

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nasıl silinmiyor yani kardeş font silinmezmi hafıza kartındaysa pc ye bağla klasörü aç sil bu fontta sorun war demeyin çünkü daha önce n82 de kullandım bu fontu bütün karakterleri mevcuttur. sen nasıl silmeye çalıştın ki?

Nokia E6-00 nasıl yüklicez alla alla bi bulamadım bi anlatsan adam gibi Font klasörü resource filan hiç bi dosya yok nereye atcam bilmiyorum..

Mass Memorrsy var ( Dahili hafıza ) bu yüzden sanırım ama bu işten anlayan birisi olmadan karışmak istemedim.

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sanki daha önce sordunda sölemedik düzgün bi dille sorarsan elbet anlatırız adam gibi artı font değiştirmekle ilgili biçok bilgi var forumda ararsan bulursun nasıl yapıldığını bu işin ben sadece font paylaştım her font paylaşımımızda tarif etmemiz gerekmiyodur diye düşündük artık herkes öğrenmiştir diye.

Tepkiler: chem! ve n000k
kardeşim öncelikle teşekkürler ben mobilden giriyorun x-plore ile resourceye font klasörü açılmyor nasıl yapabiliriz.

Tepkiler: najanaja

.eRCaN.

Üye
Arkadaşlar, font sorunsuz olarak telefonda kullanılıyor.

Buyrun resimler;

Teşekkürler...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim öncelikle teşekkürler ben mobilden giriyorun x-plore ile resourceye font klasörü açılmyor nasıl yapabiliriz.

kardeş eğer belle kullanıyorsan o yöntemle hiç deneme işe yaramıyor belle de ben bunu anna dayken paylaşmıştım açıklama anna için eğer anna kullanıyorsan açıklayıcı bir şekilde tekrar anlatabilirim.

---------- Eklendi @ 19:23:22 ---------- Yazıldı @ 19:22:02 ----------

Arkadaşlar, tema sorunsuz olarak telefonda kullanılıyor.

Buyrun resimler;

Teşekkürler...
font demek istedin sanırım rica ederim.

prens71

Üye
benim cde recourse klasörü yok e depo hafızasında var onada onunda fonts klasörüne .ttf taşınmıyor x-plore ile yardm edecek bri?

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
benim cde recourse klasörü yok e depo hafızasında var onada onunda fonts klasörüne .ttf taşınmıyor x-plore ile yardm edecek bri?

kardeş tekrar söylüyorum o klasöre font atma işlemi sadece anna için geçerlidir eğer belle kullanıyorsanız boşuna resource/fonts klasörüne atmayın fontu belle de işe yaramıyor bu yöntem fontzoomer prosunu kullanın ok

mess_ist

Üye
Rose Mary fontunu bulabilirmiyiz acaba ? Elinde olan var mı? Çok aradım bizler için bulamadım. Teşekkürler şimdiden...

jatvalca

Üye
emeğe saygı teşekkürler kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...