Carmageddon v1.0.253 Nostalji zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Carmageddon v1.0.253 Nostalji zamanı
Carmageddon v1.0.253

Mobil platformlarda yeniden canlanan Carmageddon, bazı bölgelerde yasaklanmasına rağmen 2 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşan 16 yıllık PC sürümünden mobil işletim sistemlerine port edildi. Efsane oyunun harika oynanış türüne ek olarak yeni dokunmatik kontrol seçenekleri ve gelişmiş grafiklerle desteklenen açık dünya türündeki mobil Carmageddon, oyuncuları 28 çılgın rakip araç, 11 farklı çevre ve 36 seviyeli kariyer moduyla garip cadde, yaya ve ineklerle dolu bir maceraya çağırıyor. Oyundaki aracınızı ekran üzerindeki dokunmatik düğmeler veya cihazınızdaki hareket sensörleriyle kontrol etmeniz mümkün. Yapım, özgürce etraftaki herşeyi kırıp dökerek oynanabildiği gibi; 30 farklı aracı oynanabilir kılmak için kurallarına göre de tamamlanabilir. Oyuncuların Carmageddon dünyasındaki faaliyetlerinde şiddetin dozunu kaçırması halindeyse zırhlı araçlarıyla polisleri peşine takacağını belirtelim.

[video=youtube;3IiSzxHfR5U]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3IiSzxHfR5U[/video]

Market Linki
Gereken Android sürümü2.3.3 ve üzeri
Mevcut sürüm1.0.253

Alternatif APK Linkler

(Son süratte indirin)

Alternatif SD Dosyası Linkleri

(Son süratte indirin)

1.)indirdiğiniz apk'yi telefon'a yükleyin
2.)indirdiğiniz sd dosyaklasörü ile birlikte SD/Android/Obb kopyalayın

3.)Oyunuçalıştırın

• Beğen
Tepkiler: recklesstr, Silinen Üye 2393093 ve serif55

KayraBey

KayraBey

Üye
Teşekkürler

virus19

virus19

Üye
:tşk:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
indirdim tesekkurler keske bunun 3. sü cikmis olsaydi en sevdigim oydu

Kurfali66

Üye
Teşekkürler. En sevdiğim ve bir zamanlar ismini hatırlamak için çok uğraştığım bir oyun :) Zaten androidde vardı ama illegal port edilmişti zaten çok kasıyordu orjinali gelince harika oldu çok sevindim.

smh60

smh60

Üye
Emeğine sağlık

impreza44

impreza44

Üye
arkadaşlar kurulumu aynen yaptım ama oyunu acınca bişey indirmeye çalışıyor sonra hata veriyo kalıyo öyle problem nedir yardımcı olurmusunuz

mecnun09

Üye
arkadaşlar kaç gündür arıyorum lütfen bu oyunun galaxy y icin olanı varsa paylasırmısınız lütfennnnnnnn