Carlos: Rüyamda gol attığımı gördüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurkanBilge

Üye
    Konu Sahibi

Roberto Carlos, rüyasında Aslan’ın filelerini havalandırdığını söyledi

#haberImage { float: right; margin: 0 0 4px 8px;}#haberImage img { border: solid 1px #900; width: 272px; height: 204px;}#nealsak { border: solid 1px #990; width: 272px; height: 204px; background: url( ) no-repeat; cursor: pointer;}

Fenerbahçe formasıyla ilk kez Cim-Bom’a karşı oynayacak olan Sambacı ‘Beşiktaş’a iki maçta gol atamadım ama bu kez içimde böyle bir his var. Gol bulup ‘Gerçek Fenerli’ olmak istiyorum’ dedi

Cim-Bom’la 3’üncü maçım

ROBERTO Carlos, bu geceki Galatasaray maçını iple çekiyor. Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı, derbide gol attığını rüyasında gördüğünü söylerken ‘Galatasaray’ın filelerini havalandırıp (Gerçek Fenerbahçeli) olmak istiyorum’ dedi. Kulübün internet sitesine konuşan Sambacı ‘Galatasaray’a karşı daha önce Real Madrid’de iken iki kez oynadım. Fenerbahçe formasıyla çıkacağım ilk maçı heyecanla bekliyorum’ diye konuştu.

Zafer için her şeyimiz var

DAHA önce Beşiktaş’a karşı 2 derbi oynadığını hatırlatan Roberto Carlos ‘O maçlarda gol atma fırsatı bulamadım. Ama Galatasaray maçı öncesi içimde böyle bir his var. Kendimi çok iyi hissediyorum. Motivasyonum üst düzeyde. Kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç ve kazanmak için her şeye sahibiz’ yorumunda bulundu.

Aslan’ı yenmek çok güzel

SAMBACI, Fener-Galatasaray rekabetinin Real Madrid-Barcelona, Palmeiras-Corintias, Boca Juniors-River Plate maçları gibi olduğunu söylerken ‘İnter, PSV ve Beşiktaş’ı yenmek güzeldi. Ama Galatasaray’ı mağlup etmenin tadı ayrı, bunu hissediyorum. Bu maçın favorisiyiz’ dedi. Öte yandan Brezilya Teknik Direktörü Dunga, Carlos’u yeniden Milli Takım’a alabileceğini açıkladı.
(Star)

arslansem

arslansem

Üye
Carlos bizi iyi tanır :oke:

maxiburak

maxiburak

Üye
zaten ancak rüyasında görebilir gs ye gol attıgını

hayrioz38

hayrioz38

Üye
carlosla yanyana durdum ama tel polise werdim adam yanlıslıkla videoya almıs

kurt bey

kurt bey

Üye
bu adam futbolu bıraktıkdan sonra kesin artist olur:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
galatasaray macında sahanın yıldızıydı...yaşlı diyenlere her zamanki gibi yine en güzel cevabı verdi..

attığı deparları sizlerin genc die hitap ettiği 20 25 yasındakı adamlar atamıyor...bu adam 34 yasında..tartışmasız türkiyenin ve dünyanın halen iyi sol beki...

sol bek deyince dünyada akla gelen ilk isim r.carlos tur...Eleştirmeyi bırakıp bence alkışlayalım..

Quattro

Quattro

Üye
R.Carlos:worshippy::worshippy: :worshippy:

ukalgs

ukalgs

Üye
sen ancak rüyanda görürsün

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Carlosu eleştirenler futboldan anlamayan kişilerdir...Yada kıskananlardır...Türkiyeye gelmiş geçmiş en kariyerli ve dünyanın en iyi sol beki olmasıdır...Başka bir nedeni olamaz...Adamın oynadıgı futbol ortada..ne diyebiliriz ki..

SelmanTE

SelmanTE

Üye
hmmm...
birkaç yıl öncesine kadar bzimde vardı bu tarz sözlerimiz ve yine kimse dinlememişti....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...