Carlos attı, Fener yattı !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Carlos attı, Fener yattı !..
Fenerbahçe 24. haftanın açılış karşılaşmasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler maçın başında Roberto Carlos'un attığı golle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada fazla bir varlık gösteremezken, 87. dakikada Julio Cesar'ın golüyle müsabaka 1-1 sona erdi.

Karşılaşmaya Fenerbahçe golle başladı. Alex'in kısa pas olarak kulandığı serbest atışta Roberto Carlos yaklaşık 25 metreden çok şık bir gole imza attı. Golden sonra ise Fenerbahçe maçta hiç bir varlık gösteremezken, Kocaelispor rakip kalede önemli tehlikeler yarattı. Son dakikaları büyük bir heyecan içinde geçen maçta 87. dakikada sahneye çıkan Cesar attığı golle müsabakanın 1-1 bitmesini sağladı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 44'e, Kocaelispor ise 20'ye çıkarttı.

FENERBAHÇE: 1 KOCAELİSPOR: 1

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV
HAKEM: M. Kamil Abitoğlu

FENERBAHÇE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım (Dk. 74 Gökhan Emreciksin), Deniz, Selçuk (Dk. 50 Josico), Uğur (Dk. 53 Guiza), Alex, Semih

KOCAELİSPOR: Kılıçarslan, Ross (Dk. 60 Hamza), Reşad, Muhammet, Ergun, Adem, Nsungo, Levent (Dk 75 Hasan), Murat Hacıoğlu, Agbetu, Taner

GOL: Dk. 2 Roberto Carlos Dk 87 Cesar

SARI KARTLAR: Selçuk, Josico, Semih (Fenerbahçe)

Not: Ya ne diyeyim ki. Diyecek söz bulamıyorum.. Gülsem mi ağlasam mı..!

redLine~

redLine~

Üye
Kardeş Bende Böle Bi konu açtım ama Açtıktan Sonra Gördüm Bunu Kusura bakma !

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ligden düşecek takımlar böyle süpriz yapıyor. Ama kocaelinın özellikle büyük takımlara bu süprizi yapması dikkatimi çekti.

redLine~

redLine~

Üye
Kocaeli Bence Hiçbi şekilde Düşmeyi Haketmiyo Talihsizlik !! Aynı Rizenin Düşüşü Gibi!!! xD

arslansem

arslansem

Üye
Kocaelispor 1 puanı sonuna kadar hak etti ve bu pozisyondayken gösterdikleri performans gerçekten alkışlanmaya değer :oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Fenerbahçe'nin hali ne olacak anlayamadım.

'Davut

'Davut

Üye
bi hafta ümit veriyo bi hafta ilk sırılardan kopmaması mücize deniliyor işallah şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt