çare bulmus gibi konusmayın !!!! Sertifika yönteminiz olmuo !!! by Zerret bey (N73)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kopilXX

Üye
    Konu Sahibi
çare bulmus gibi konusmayın !!!! Sertifika yönteminiz olmuo !!! by Zerret bey (N73)
:D telefona kurmuoki tüm konularda sunu kurun tmm mamam olmuo hiçbirii saati aldım geri ileride bluegenlik dediğiniz seyide yaptım oda olmuo sıs mi ne yapma olmuo hiçbiri daha dün aldım jelatini açılmammıs hızlı çalısıo formatta attım olmuoo hiç bi ... yüklenmio !!!!!!!!!!!!!!! :(((((((((((( :bilmem::bilmem::(:agla:agla:agla:agla:@:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

güvenli olmayan filan milan gidio tarihi alıncada sertifika süresi dolmus dio varmı ??!!!

mami24

mami24

Üye
hahahah ayeni aldığın tele hemen niye format attın bu 1 konuyu hiç güzel anlatamamısın bu 2 doğru seyleriyüklediğinden emin ol bu da3

eren6523

eren6523

Üye
hahahah ayeni aldığın tele hemen niye format attın bu 1 konuyu hiç güzel anlatamamısın bu 2 doğru seyleriyüklediğinden emin ol bu da3
bencede yapıp uygulayanlar kesinlikler vardır :oke:Ayrıca jelatini bile çıkmayan telefona format atman yanlış olmuş :nono:

blackh4wk

blackh4wk

Üye
Sen yapamamışındır x)

_KadirşinaS_

Üye
Belki aldığın cihaz yeni versiyon olduğu için, henüz onun versiyonundaki sertifika sorununa çözüm bulunmamış olabilir. Biraz da araştırmanı tavsiye ederim. Özellikle telefonun versiyonunu öğrenip, o doğrultuda araştır.
(*#0000# tuşlarıyla öğrenebilirsin)

boraberkay

boraberkay

Üye
arkadaşım üslubunuzdan anladığımız kadarı ile canınız bayağı sıkılmış ve üzülmüşsünüz
ama maxicep Türkiye de gsm üzerine tek adrestir
ben de n73 kullanıyorum ve burdan sertifika attım

siz daha yeni aldığınız için telefonu, öncelikle signed programları yüklemekle başlayacaktınız işe
telefonunuzun huyunu suyunu iyice bir anladıktan sonra bu işlere kalkışmalısınız

mami24

mami24

Üye
olmuyor kardeşim bosuna anlatmayın ama ben teli 3 ay olsu alalı yeni version ondan olabilir belki o na katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt