carbonara motogırls neon icon [color text] edit by yaren dede signed

Konu Sahibi
tamamdir dostum 9 gibi yaparım

Tepkiler: tass_co1983
    Konu Sahibi

buyur dostum icon desteği zayıf ama bence güzel oldu

Ekli dosyalar

hemen deniyorum kardeşim

şimdi bahadır senden çok şey isticem

1. si iconlar olmuş,
2. menü, ayarlar, vs arkaplan resmini kaldırabilirsen,
3. benim gönderdiğim theme de arama tuşları ve klavye tuşları turuncuydu, bu mavi

bunları yapabilirsen çok sevinirim

Tepkiler: yaren_dede
    Konu Sahibi

dostum verdiğin dosya mavi olandi neyse turuncu olanı yaptım ve tam istediğin gibi oldu

Ekli dosyalar

yunuq58

Üye
admin bu arkadaki resmi nasıl değiştirebilirim tema çok güzel eline sağlık ama o resim çok renkli geldi yardımcı olursan sevinirim

yunuq58

Üye
teşekkür ettim ıngilizcem çok iyi değil . O yüzden mesajlardaki veya fondaki renk tipini nasıl değiştirebilirim bi yol gösterebilir misin acaba

yunuq58

Üye
program içindeki bölümler ıngilizce renk değişimi yaptığın kısımlar mesela hangi kısım rengini değiştirince telefonda neresi değişiyor anlamadım

Teşekkürler hocam.

Konu Sahibi
program içindeki bölümler ıngilizce renk değişimi yaptığın kısımlar mesela hangi kısım rengini değiştirince telefonda neresi değişiyor anlamadım

arkadaşım konuda neresi için neresini işaretlemen gerektiğini yazdım resim olarakta ekledim ve resim üzerinde belirttim.
bunun dışında ne soruyorsan bilmiyorum bildiklerimi konu içinde belirttim. eğer daha detaylı bilgi edinmek istiyorsan tema yapmak için konular var onlardan faydalanabilirsin benim bildiklerim sınırlı.