Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Carbide ui tema yapimi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92
Üye
Konu Sahibi
Carbide ui tema yapimi
selam.....arkadaslar ben Carbide ui programinda tema duzenliyorum sorunsuz ama bellenin kendi ikonlarini yalniz degistire biliyorum,yaani oyun ve opera gibi uygulamalarin ikonlarini degistire bilmiyorum.....bu problemi nasil hall ederim? tesekkurler
anliyorum ama zaten ikon paketi elimde var,sadece opera ikonunu Carbide ui programinda nereye aticagimi bilmiyorum..........mesela Music Player ikonunu rahatlikla programda music playere ata biliyorum ama opera ikonunu degistircegim ikon programda yok
anliyorum ama zaten ikon paketi elimde var,sadece opera ikonunu Carbide ui programinda nereye aticagimi bilmiyorum..........mesela Music Player ikonunu rahatlikla programda music playere ata biliyorum ama opera ikonunu degistircegim ikon programda yok
Teşekkürler Çağlar .Evet arkadaşımızın dediği gibi yapmalısın.Bu işlemi 2-3 nolu videolarımda anlattım. Herhangi bir svg iconunu ekleyebilirsin ,uid ıd numaraları değişiklik gösterebilir.
Teşekkürler Çağlar .Evet arkadaşımızın dediği gibi yapmalısın.Bu işlemi 2-3 nolu videolarımda anlattım. Herhangi bir svg iconunu ekleyebilirsin ,uid ıd numaraları değişiklik gösterebilir.