nopapeny
Üye
Evet ornek vermek gerekirse galaxybelle teması ama bahsettigim sekilde yapılıyor sizin icin bir ornek dosyası hazırlamaya calısırım.
yardımın için şimidden çok teşekkür ederrim. Sana kolay gelsin sabah görüşürüz o zamanOk arkadasım mesaideyim gece gecte olsa verdigin dosyada sana nasıl yapacagını anlatırım.
yardımın için şimidden çok teşekkür ederrim. Sana kolay gelsin sabah görüşürüz o zamanhadi iyi bakın kendinize
o dediğini indirdim dimmed bacround die birşey çıkmadı sanırım ben yanlış birşey yapayım bi dk bakayım.Rica ederim
Rica ederim
Sorunun cozuldugune sevindim.
ya varya böyle bişe yok ama bak bi öncekinde ana erkan göstermiyordu şimdi de arama kısmındaki insan yüzü yok
- - - Eklendi - - -
Sorunu çözdüm çözdüm de şimdide arama kısmında yani call bölümü varya orda incoming call bacrond - images yani aradığında ki insan yüzü resmi gözükmüyo
- - - Eklendi - - -
bu ekrana şekil, ikon vs. birşey eklemek istediğimde nerden ekleniyor ?
- - - Eklendi - - -
tamamdır sıkıntı yok hallettim
Siz hiç temayı telefona yükledinizmi ? Resimde işaretlediğim yerden düzeltebilirsiniz.Ama bir tavsiye eğitim videolarını izleyin.Çünkü orda bazı pluginlerde önizleme yapılamayacağını anlattım.İyi forumlar.
aynen tek sorun telefona yüklememden kaynaklanıyoyani thema yı telefona yüklemedim ondan ama orda düzeltilmiş problem yok çok teşekkür ederim.
Rica ederim temaları bekliyoruz sizden
Son bi soru o zamanyaptığım temaları burda yayınlamak için illa bi yere yükleme yapmam mı lazım ?sitenin kendi yükleme alanı yok mu ?
Siz temayı bitirip önizleme resimlerini alın.Kolay ulaşılabilen bir dosya paylaşım sitesine yükleyin örnek mediafire.Sonra burda konu açın biz onu inceleyip paylaşıma açarız.
yaptığım bütün tema da yani bu size de örneğini gösterdiğimde eksiklikler yapmış sanırım kayıt ederken eksik işlem yapıyor... anlatmak istediğim daha doğrusu siyah yaptığım yazıları tekrar beyaz yamış...
Abi Bir Programın UİD sini Değiştirmek İçin Hangi Programı Kullanmalıyım Acaba ??
ilk öncelikle tşklr. fakat programı bilgisayarıma kurdum fakat masaüstündeki simgeyi tıklıyorum açılıyormuş gibi bir küçük ekran çıkıyor ondan sonra kayboluyor program falan açılmıyor bekledım yeniden kurdum yine olmadı ne yapabilirm yardım acil.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?