Captain America: Civil War için yeni fragman yayınlandı

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Captain America: Civil War için yeni fragman yayınlandı
Merakla beklenen Captain America: Civil War filmi için yeni fragman yayınlandı. Aşağıdan izleyebilirsiniz. Film Mayıs ayında vizyonda olacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

0MG90

Üye
Tüh tamda ben konu açacaktım

Yeni Spider-Man'i gördük. 3. oluyor artık yeni birini seçmesinler 2017'de de onun filmi var. Yine aynı hikayeyle gelmez umarım. Fantastik Dörtlü gibi fail olur.
 
Tepkiler: ANIL

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Tüh tamda ben konu açacaktım

Yeni Spider-Man'i gördük. 3. oluyor artık yeni birini seçmesinler 2017'de de onun filmi var. Yine aynı hikayeyle gelmez umarım. Fantastik Dörtlü gibi fail olur.

İkinci fantastik dörtlü marvelin projesi değil . O yüzden o kadar vasat . Bundan önceki spider-man serileri de sony - marvel ortak yapımı . Normalde marvele kalsa zaten şu anki gibi olacaktı spiderman . Çünkü çizgi romanlarda sivil savaş olayında daha çocuktu . He bu arada kıyafeti beğenmeyenler olmuş ama gözlerin açılıp kapanabilmesi ve koldaki rütbe falan çok iyi düşünülmüş detaylar bence Bu arada spider-man rolündeki arkadaş rol icabı değil sahiden 15 yaşında o da ilginç gerçekten
 
Tepkiler: The Pancar

0MG90

Üye
Her yerde Marvel'in yazısı var nasıl Marvel'e ait değildi? Seriyi yeniden çekmek zorundalardı çünkü yeni karakterlere X-Men'de de yer verilecek.
Zaten öncekilere kötü bir şey demedim. İlk 3 seri oldukça iyiydi. Ardından Sony hakların Marvel'e geçmemesi için Amazing serisini çıkardı ama 2. filmi kendileri bile beğenmedi. Ondan Marvel'le anlaşarak Spider-Man'e yer verdiler.
 

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
ALLAH ALLAH Marvel projesi olmamasına rağmen marvel logosu var ilginç.


Böyle cevap vererek kendini iyi hissettin mi ? Egon ne durumda kabardı mı bayağı ? İyi yakaladım hemen yapıştırdım cevabı falan da demişsindir içinden . Umarım yaşın küçüktür çünkü bu durumu ona yorar üstünde durmam ama yaşında büyükse yazık gerçekten . Diyelim ki ben yanlış birşey söylemişim bunun cevabı bu şekilde mi verilir ? Ülkemiz insanlarının psikolojik durumu gerçekten çok kötü . Kimseyle herhangi bir konuda konuşabilmek mümkün değil . Tahammülsüzlük uç noktalarda . Bu saldırganlığı anlamam mümkün değil .

Sizin önceki filmelere kötü dediğinizi söylemedim zaten . Nette bir eleştiride marvel projesi olmadığını söylüyordu hangi siteydi hatırlayamadım .İnsanlar yanlış biliyor bu bir marvel projesi değil falan yazıyordu . Yanlış biliyormuşum , olabilir . Ayrıca marvelin sitesinde tüm filmler bölümüne göz atarsanız orada da olmadığını göreceksiniz . . Film marvel studios ta değil century fox studyolarında çekilmiştir .
 
Son düzenleme:
Tepkiler: Serhan ve 0MG90

0MG90

Üye
O zaman Spider-Man'in MCU'da olduğu gibi Marvel ve Fox anlaşmış olabilir.
 

Serhan

Üye
ALLAH ALLAH Marvel projesi olmamasına rağmen marvel logosu var ilginç.

Filmi Marvel Studios yapmadı. Ama F4 marvel'ın ?
Sivil Savaş
 

0MG90

Üye
Öyle çevirmişler ama saçma bence
 

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Öyle çevirmişler ama saçma bence

Herkes kafasına göre takılıyor zaten . Youtuber'ların yarısı sivil savaş diyor yarısı iç savaş yarısı kahramanların savaşı bazısı riske girmiyor direkt global film adını kullanıyor . Civil war türkçeye iç savaş olarak çevriliyor sivil savaşta ingilizceye civil war diye çevriliyor . Burdan geliyor olabilir bu karışıklık . Ama tabiki işin espri tarafını bi yana bırakırsak orjinali iç savaş .